Send tekstbeskeder & Lav video / telefonopkald fra Contacts App i Mac OS X

Applikationen Contacts i OS X, engang kaldet Adressebog, har et par skjulte kommunikationsværktøjer, der er utroligt nyttige, hvilket gør appen til et simpelt men kraftigt hub for at starte samtaler. Lige fra Kontakter kan du sende iMessages, starte FaceTime-videoklitter, foretage et rigtigt telefonopkald og endda sende normale SMS-beskeder til dine kontakter, der ikke har iMessage-support.

Brug af kommunikationsværktøjerne Kontakter

Applikationerne til kommunikationsapplikationer er ekstremt nemme at bruge, på trods af at de slet ikke er indlysende:

 • Vælg enhver kontakt, og tryk så på den "mobile" tekst sammen med personens telefonnummer
 • Vælg den ønskede kommunikationsmetode fra rullemenuen:
  • "Send besked" for at sende en iMessage, første besked sendes via Kontakter, men samtalen fortsættes via Messages app
  • "FaceTime" for at starte en videochat via FaceTime app, kan oprette forbindelse til andre Mac eller iOS-enheder
  • "Ring med Skype" indlede et rigtigt telefonopkald eller et Skype-opkald via Skype-appen
  • "Send SMS med Skype" sender en faktisk SMS-besked via Skype
 • For at sende en Tweet direkte fra Kontakter, klik på "Twitter" -teksten og vælg "Tweet"

Hvis du vil bruge funktionen Beskeder, vil du naturligvis have, at iMessage skal konfigureres korrekt. Meddelelsen sendes fra Kontakter, men den ruter teksterne gennem appen Mac Messages, og det er her, hvor en samtale ville finde sted. Husk, hvis du ikke er sikker på, hvem der på din kontaktliste har iMessages eller ej, kan du bruge et godt trick til at finde ud af, hvilke kontakter der er iMessage-brugere, og den teknik fungerer både på OS X og iOS.

Som du sikkert har bemærket, er nogle af disse funktioner afhængige af andre apps, og for at få mest ud af kontakterne tager kommunikationsværktøjer tid til at få Skype på din Mac. Skype er en gratis download, men i kræver betalte kreditter for at foretage reelle telefonsamtaler og sende tekster til andre ikke-Skype-brugere, er kommunikationen mellem Skype med VOIP gratis. FaceTime er bundtet på alle nye Mac'er, så du behøver ikke at installere det, men det er tilgængeligt på Mac App Store, hvis du har savnet det.

Hvis du har tilføjet kontaktpersonens Facebook-konto, kan du også se evnen til at se deres billeder eller profil ved at klikke på Facebook-teksten, men der er ingen måde at indlede en samtale via Facebook-messaging eller wall posting, men på mindst.

Opdatering : Hvis du mangler visse muligheder, er det sandsynligt, fordi du ikke har deres iMessage-navn, telefonnummer eller e-mail-adresse udfyldt til den bruger i din adressebog. Rediger disse data og de yderligere kommunikationsindstillinger vil være synlige.

Gode ​​kommunikationsværktøjer til rejsende

Selv om det selvfølgelig ville være fantastisk at kunne ringe opkald via en iPhone, er evnen til at bruge Skype faktisk en rigtig flot funktion for alle, der har brug for at foretage langdistanceopkald, hvis du ringer til nogen ud af landet, eller hvis du rejser og vil undgå dyre roamingafgifter. Da både Skype og iMessages også kan modtage indgående tekstbeskeder, kan du kommunikere med alle andre steder i verden for ekstremt billige, hvis ikke bare helt gratis.

Hoveder op til TheGraphicMac for at pege på tekstfunktionen.