Sådan konverteres vinylplader til cd på en Mac

Hvis du stadig har et antal gamle vinylplader, er det muligt at bruge din Mac-computer til at konvertere deres musik til cd'er. Der er et par metoder til at gøre dette. Apple iLife-programmet GarageBand, der enten kom som standard på din Mac eller kan downloades fra Apple, kan optage sangene fra din tilsluttede pladespiller og derefter brænde dem på diskene. Du kan også downloade og installere et tredjepartskonverteringsprogram, der kan arbejde med iTunes for at konvertere sangene.

Forberedelse

Trin 1

Tilslut pladespilleren til computerens lydindgang. Dette vil sandsynligvis kræve et RCA-til-mini stereokabel med de røde / hvide RCA-stik tilsluttet til pladespillerens output.

Trin 2

Gå til "Lyd" i "Systemindstillinger", og klik på fanen Input, og vælg derefter "Line In" i listen nedenfor.

Åbn GarageBand, eller download, installer og åbn et konverteringsprogram.

GarageBand

Trin 1

Vælg "Opret nyt musikprodukt." Indtast et navn til projektet, som navnet på den post, du optager fra, og klik på knappen "Opret".

Trin 2

Luk det virtuelle tastatur i applikationen, gå derefter til menuen "Spor", og vælg "Slet spor" for at fjerne flygelesporet. Vælg "Nyt spor" fra den samme menu, og vælg "Virkeligt instrument" i dialogboksen, før du klikker på "Opret".

Trin 3

Gå til menuen "Kontrol" og sluk for metronomen, hvis den er tændt.

Trin 4

Klik på den røde cirkulære optageknap i applikationen, og afspil pladen på pladespilleren.

Trin 5

Tryk på mellemrumstasten for at stoppe optagelsen, når sangen er afsluttet.

Trin 6

Træk pilen oven på det lilla-farvede optagede spor tilbage til begyndelsen af ​​sporet, og klik på knappen Afspil, eller tryk på mellemrumstasten for at bekræfte, at sangen er blevet optaget.

Trin 7

Dobbeltklik på sporet for at få vist redigeringsmulighederne nederst. Træk markøren hen over alle dele af det spor, du ikke vil have - som lydløse dele før og efter musikken - og tryk på Slet-knappen for at klippe dem.

Trin 8

Gentag ovenstående trin med et nyt spor for hver sang på pladen.

Indsæt en tom cd i dit diskdrev, gå til menuen "Del" og vælg "Brænd til cd" for at optage sporene på cd'en.

Konverteringsprogram

Trin 1

Indstil den korrekte inputindstilling i konverteringsapplikationen ved hjælp af rullemenuerne for hver indstilling, så den optages fra din pladespiller. Dette inkluderer inputkilden (som normalt vil være Line-In), inputenheden (Macens indbyggede lyd) og optagekvaliteten (CD-kvalitet).

Trin 2

Klik på programmets hovedoptageknap - som normalt er en rød cirkel - og afspil posten på pladespilleren. Klik på den firkantede stopknap for at stoppe optagelsen, når du er færdig.

Trin 3

Gentag ovenstående trin for den næste sang på pladen. Hvis programmet har en "automatisk definition" -indstilling, kan du optage hele vinylpladen på et spor og derefter klikke på knappen Auto Define for at adskille den i flere sangspor.

Trin 4

Klik på programmets Gem eller iTunes-knap for at gemme og sende de indspillede sange direkte til din iTunes-applikation som enten MP3- eller AAC-filer. Disse sange gemmes som en enkelt afspilningsliste.

Åbn iTunes, vælg den rigtige afspilningsliste i menuen til venstre, og indsæt din tomme CD. Klik på knappen "Brænd CD" i nederste højre hjørne.