Sådan laver du lykønskningskort i OpenOffice

Opret personlige, enestående lykønskningskort, så bruger du kun penge på papir og blæk. Endnu bedre ved at bruge grafikkomponenterne installeret med Open Office, den gratis softwarepakke til hjemmet eller virksomheden, har du ikke engang brug for dyr hjemmekontorsoftware for at fuldføre opgaven. Dit hjemmelavede lykønskningskort kommunikerer til modtageren, at du har brugt tid og kræfter på deres kort i stedet for at vælge et tilfældigt kort fra lykønskningskortstativene.

Trin 1

Åbn din Open Office-software, og vælg tegneprogrammet. Visualiser den tomme digitale side, der er lagt ud for dig som gennemskåret lodret og vandret; det er her, du folder papiret for at oprette dit lykønskningskort. Forsiden af ​​dit kort er nederst til højre, bagsiden er nederst til venstre, venstre side af kortets indre er øverst til højre for kortets indre, og den øverste venstre er højre.

Trin 2

Klik på menulinjen øverst i programmet, og vælg derefter "Vis". Vælg "Værktøjslinjer" og derefter "Tegning" for at eksponere tegningens værktøjslinje. Klik på "T" på værktøjslinjen; dette er tekstværktøjet.

Trin 3

Åbn et tekstfelt i den nederste højre sektion, som du tidligere identificerede som forsiden af ​​kortet. Skriv den hilsen, du vil bruge til dit korts front. Skift tekstskrifttype, størrelse, justering og farve som ønsket ved hjælp af formateringsværktøjslinjen direkte over den side, du har åbnet. Tilføj tekst til den nederste venstre sektion, hvis du vil have tekst på bagsiden af ​​dit kort.

Trin 4

Føj passende tekst til de øverste højre og venstre sektioner, der vil være det indre af dit kort. Klik på "Vælg" -værktøjet på tegneværktøjslinjen, og højreklik derefter på det tekstfelt, du lige har oprettet. Vælg "Position og størrelse" i den resulterende menu, og vælg derefter "Roter". Indtast 180 i feltet "Rotationsvinkel" for at vende dit tekstfelt på hovedet. Gentag for feltet i det andet afsnit.

Trin 5

Føj en af ​​figurerne fra tegneværktøjslinjen til dit kort, og husk at rotere dem, du placerer i de to øverste sektioner. Skift ethvert billedstørrelse ved at gribe et af de fire felter, der vises i billedets hjørner, og trække dem udad.

Trin 6

Tilføj fotos ved at klikke på værktøjet "Indsæt billede fra fil", der findes på tegneværktøjslinjen. Formater og drej dem som andre billeder.

Klik på "File" øverst i dit program, og tryk derefter på "Print". Fold dit papir halvt begge veje ved at bruge din placering af tekst og billeder til at fortælle dig, hvilken retning du skal folde.