Sådan flyver du en helikopter i Vice City

"Grand Theft Auto: Vice City" (GTA: Vice City) er et action-adventure pc og videospil, der oprindeligt blev designet af DMA Design og senere udgivet og designet af Rockstar North. Hovedfokus for "Vice City" -spillet er at stjæle køretøjer som biler, både og helikoptere, mens det forårsager kaos i hele Vice City, som er en fiktiv by i "Grand Theft Auto" -serien. At flyve en helikopter til pc-spillet er lidt vanskelig, fordi din hovedkontrol ikke er en spilcontroller, men et tastatur. Det kan dog opnås.

Flyv en helikopter i Vice City på en pc

Find en helikopter, du ønsker at flyve. Tryk derefter på “W” for at hæve eller løfte ud i luften. Når du er høj nok i luften, skal du holde tallet "9" nede på tastaturet for at vippe helikopteren fremad. Dette vil flytte helikopteren lavere. Hold denne position i et par sekunder, og slip derefter knappen. Din helikopter skal nu være i lige position og bevæge sig hurtigere. Tryk konstant på "9" på dit tastatur for at fortsætte med at flyve lavere. Men hvis du er for lav, skal du stoppe med at trykke på "9" -knappen på tastaturet.

Undgå bygninger og vægge, mens du flyver. Tryk på tallet "6" for at læne dig bagud for at undgå at kollidere med bygninger eller vægge. Brug dog dit skøn, når du bruger “6” for at undgå at få helikopteren til at vende. Når du har undgået en bygning eller en mur, skal du genvinde højden for at begynde at flyve ved at trykke på nummeret "9" -knappen på dit tastatur.

Drej helikopteren, hvis du har brug for at ændre retning. For at dreje rundt skal du trykke på “A” eller “D” knapperne på tastaturet, så helikopteren læner sig i den retning, du drejer. Når du drejer en helikopter, sænker svinget din helikopter. For at undgå dette skal du trykke på “6” -tasten for at løfte helikopteren, mens du drejer.

Skyd dine fjender ned, mens du flyver, hvis din helikopter har en pistol. Hold venstre “CTRL” -tast for at skyde kugler. Der er ubegrænset ammunition. For at skyde missiler i jægeren skal du trykke på "0."

Land din helikopter i sikkerhed ved at trykke på “S” på tastaturet. Før landing skal du øve dig på at stoppe helikopteren inden du går ned til land.

Flyv en helikopter i Vice City til Xbox

Find en helikopter. Der er lejligheder i "Downtown" -distriktet, der har en helikopter på taget. Køb lejligheden for at få adgang til helikopteren.

Husk de grundlæggende kontroller til at flyve helikopteren. Tryk på “A” på din Xbox-spilcontroller for at løfte opad. Tryk på “X” for at komme ned. Tryk på knappen "Hvid" for at dreje til venstre og tryk på knappen "Sort" for at dreje til højre. Tryk på “L3” for at holde markøren.

Flyt helikopteren. Tryk på pilen "Op", mens du holder "X" nede. Jo mere du trykker på “X” -knappen, jo højere flyver du helikopteren. Hvis du vil lande, skal du trykke let på knappen "Firkant".