Brug kameraets selvtimer på iPhone og iPad til bedre gruppebilleder eller egenskaber

IPhone Camera-appen indeholder en selvudløserfunktion, en fantastisk funktion til ethvert kamera, der giver dig mulighed for at indstille en nedtællingstimer, før et billede bliver snappet. Der er mange anvendelser til timerfunktionen, men det gør det ofte muligt for fotografen eller kameraejeren at ligge i billedrammen, i stedet for blot at tage billeder bag linsen.


Brug af iOS Camera Self Timer-funktionen er virkelig ret nemt, men på trods af at funktionen ligger lige foran brugeren i moderne versioner af Camera app, forbliver den underudnyttet, hvis den ikke er helt ubekendt eller endda ukendt. For en sådan nyttig kamerafunktion at gå ubrugt er en skam, så lad os tage et øjeblik til at gennemgå selvudløseren og hvordan den virker på iPhone-applikationen (eller iPad). Du tager bedre billeder på ingen tid.

Sådan bruges selvudløser i kameraapp iOS

Selvudløseren har to valg for en forsinket kameraudløser. Brug af denne funktion kræver en moderne version af iOS på en iPhone, iPad eller iPod touch:

  1. Start kameraapplikationen som sædvanligt og ramm dit billede, du vil sætte iPhone på en overflade eller et sted stabilt, så den kan holde sig oprejst (tredjepartsstativ kan være nyttige til dette)
  2. Tryk let på ikonet for det lille stopur i kamera-appen for at se selvudløserindstillingerne
  3. Vælg "3s" for en 3 sekunders selvudløser eller 10s for en 10 sekunders selvudløser (sidstnævnte er bedst, hvis du forsøger at placere noget eller flytte langt væk)
  4. Tryk let på kameraudløserknappen som sædvanlig. Dette starter selvudløseren, inden billedet tages, snarere end straks at tage billedet, så kom ind i rammen, eller hvad du vil, når timeren er færdig, vil billedet tage

Når timeren er startet, vises der en visuel nedtælling på skærmen Camera apps, samt et ledsagende sæt af lydeffekter, der angiver, at nedtællingen er begyndt, og lukkeren har snappet.

Dette er perfekt til at tage bedre billeder i almindelighed, stærkt forbedrede gruppebilleder eller endda for at tage selfies af dig selv, når du ikke vil have den traditionelle arm-extended eller selfie-stick shot.

Det eneste, som Self Timer-funktionen i Camera app stadig mangler, er en burst fotomodus, der er specifik for timeren, som ofte indgår i tredjepartskameraapplikationer til iPhone, og de tillader, at en sekvens på 5-25 billeder bliver snappet i en række, så fotografen ikke behøver at holde frem og tilbage til kameraet for at tage flere billeder. Burst self timing er særligt nyttig til vanskelige familie skud eller gruppere billeder med mange mennesker, som ofte er nogle øjne lukket eller de trækker et ansigt eller hvad som helst der kan gøre et portræt eller billede ikke helt hvad du havde tænkt dig.

Du kan bruge livefiltrefunktionerne på selvudløser iPhone-skud, selv om der ikke er et lille behov, da det er nemt at anvende filtrene til billeder efter det faktum. Hvis nogen i billedet vindes op med vanvittige øjne, skal du huske at du nemt kan fjerne røde øjne med bare en hurtig redigering i appen Fotos.

Gå ikke glip af vores mange andre fantastiske tricks til iOS Camera app og de mange praktiske fotograferingstips til iPhone og iOS også.