Sådan bruges en Xbox 360-systemforbindelse med kun en spildisk

Elementer, du har brug for

  • Original spildisk

  • Systemlink-kabel

  • 2 Xbox 360-konsoller

  • Rettet papirclips

Xbox 360 er en videospilkonsol fra Microsoft, der har hundredvis af spil på tværs af flere genrer. Mange af disse spil har multiplayer-spiltilstande, der gør det muligt for to eller flere spillere at interagere med spillet på samme tid. Spillere kan vælge at dele en skærm eller linke to eller flere systemer sammen for at bruge separate tv'er. Før 2008-skiftet til Xbox's dashboard, hvor spil blev installeret på harddisken, krævede dette to eller flere kopier af spillet. Nu, med et simpelt trick, kan spillerne nyde multiplayer-spil med kun en disk.

Fjern frontpladen på en af ​​de originale Xbox 360-konsoller. Fjern eventuelle hukommelseskort eller USB-drev, og luk diskskuffen. Tag fat i konsollen og brug tommelfingrene til at lirke frontpladen, når du starter i slutningen af ​​USB-portene.

Tilslut de to Xbox-konsoller til deres respektive tv'er og tilslut konsolerne sammen via systemlink-kablet. Tænd alt.

Indsæt spildisken i Xbox 360 med frontpladen fjernet.

Vent til Xbox genkender disken, og rul til menuen "Min Xbox".

Fremhæv spillet, og tryk på "Y" for at få vist detaljerne i spillet. Fremhæv "Installer spil" og tryk på "A" for at starte installationsprocessen. Dette kan tage et par minutter afhængigt af størrelsen på spillet.

Tryk på "A" for at starte spillet, når installationsprocessen er afsluttet.

Vent fem minutter, eller indtil du er helt sikker på, at disken er stoppet med at dreje i bakken.

Indsæt en rettet papirclips i diskbakkens hul "Manuel udskubning", indtil bakken springer ud. Hullet "Manuel udskubning" er et af de tre huller, der er placeret direkte under bakken. Den nøjagtige placering afhænger af hvilket mærke af DVD-drev konsollen bærer.

Træk bakken ud med din hånd, og fjern spildisken, men luk ikke bakken.

Indsæt spildisken i den anden konsol, og start spillet som normalt.

Vælg multiplayer-tilstand på begge konsoller, og begynd at spille. Konsollen uden disken læser informationen fra harddisken, og den anden konsol læser fra spildisken.