Sådan installeres en Infinity-højttaler

Infinity er en elektronikproducent med speciale i lydudstyr. Brug af Infinity-højttalere, subwoofere og modtagere spænder fra biler til hjemmebiografer. Infinity-højttalere er designet til at tilbyde den bedst mulige lyd. For at maksimere den teknologi og det design, som Infinity tilbyder, er korrekt opsætning kritisk. Installer din Infinity-højttaler korrekt, og begynd at nyde krystalklar lyd.

Trin 1

Placer din Infinity-højttaler på det ønskede sted. Afhængigt af typen af ​​højttaler og det lydsystem, du bruger, kan højttalerne monteres på bordplader, vægge eller direkte på højttalerstande. Hvis det monteres på et stativ eller på væggen, skal du bruge et stærkt beslag for at sikre, at højttaleren er sikker.

Trin 2

Brug en trådskærer til at skære et stykke højttalertråd lang nok til at nå fra Infinity-højttaleren til modtageren. Din højttalerkabel skal muligvis gå rundt om møbler og andre forhindringer, så skær længden i overensstemmelse hermed.

Trin 3

Strip ledningerne i begge ender ved hjælp af en wire stripper og træk de positive og negative ledninger lidt fra hinanden.

Sæt den positive ledning i modtagerens positive terminal og den negative ledning i den negative terminal. Røde terminaler er positive, og sorte terminaler er negative. Ledningen med en stribe på er positiv, og ledningen uden striben er negativ. De fleste Infinity-højttalere bruger enten skruestænger eller fjedertapper til at lukke på ledningerne. For skruestolklemmer skal du sætte ledningerne ind i klemmerne og stramme stolperne på ledningerne. Ved fjederfliker skal du trykke på tappen og indsætte wiren, hvorved tappen frigøres for at fastgøre wiren.