Sådan skal du hente tekstbeskeder fra telefonselskabet

Hentning af tekstbeskeder fra din mobiltelefon kan ske på få måder. Hvis du har en SIM-kortlæser (subscriber identity module), kan du slutte dit SIM-kort til det og hente alle dine slettede tekstbeskeder. Afhængigt af din tjenesteudbyder kan du simpelthen få dine sms-beskeder fra dit telefonselskab. Nogle tjenesteudbydere viser dine tekstbeskeder, ligesom de viser dine indgående og udgående opkald. De fleste telefonselskaber giver dig dog ikke let adgang til dine tekstbeskeder.

Trin 1

Gå til din tjenesteudbyders websted, og åbn siden med kundeservice.

Trin 2

Skriv en e-mail til din kundeservicemedarbejder om, hvorfor du vil hente dine tekstbeskeder. Årsagen er ikke så vigtig som du er i stand til at bevise, at du er ejeren af ​​din telefon. Prøv at fortælle dem de sidste telefonopkald, du har foretaget og modtaget, de sidste SMS-beskeder, du har sendt og modtaget, dit telefonnummer, din telefons model og serienummeret på dit SIM-kort. Disse oplysninger vil bevise din identitet. Du skal også have en legitim grund til at anmode om dine sms-beskeder. Sørg for at angive i e-mailen, hvor langt tilbage du vil have virksomheden til at hente dine beskeder.

Send e-mailen til din tjenesteudbyder, og vent på svaret. Forvent ikke at få et svar med det samme. Du får sandsynligvis et automatisk svar med det samme efterfulgt af en kundeservicemedarbejders svar. Når din e-mail er behandlet, vil du blive sendt en e-mail med dine sms-beskeder.