Sådan køber du mobiltelefoner direkte fra producenten

Selvom din mobiltelefon muligvis varer dig flere år, bliver du til sidst nødt til at udskifte den. Du beslutter muligvis også at udskifte din mobiltelefon, fordi en nyere, bedre og mere teknologisk avanceret model introduceres på markedet. I dette tilfælde kan du købe din nye mobiltelefon direkte fra producenten. Hvis dette er hvad du beslutter dig for at gøre, er der flere ting, du skal huske på, når du foretager dit køb.

Lær de store mobiltelefonproducenter at kende. Disse inkluderer LG, Sony Ericsson, Motorola, Nokia og Samsung. Du vil sandsynligvis købe din mobiltelefon fra en af ​​disse producenter.

Find ud af, hvilke mobiltelefonfunktioner der er vigtige for dig: kamera og video, Bluetooth-kompatibilitet, et hukommelseskort, et QWERTY-tastatur, en berøringsskærm, Wi-Fi-teknologi, GPS-navigation, generel browsing.

Se producenternes websteder for at finde ud af, hvilke typer telefoner de tilbyder. Se efter dem, der tilbyder de funktioner, du ønsker, og start med at oprette en liste over de modeller, der interesserer dig, og hvor meget de koster.

Tal med din nuværende mobiloperatør for at se, om din nuværende tjeneste understøtter de mobiltelefoner, du overvejer. Ikke alle udbydere arbejder med alle mobiltelefoner; det mest berømte eksempel er sandsynligvis iPhone, som udelukkende bæres af AT&T.

Bestil den mobiltelefon, du vælger direkte fra producentens websted eller ved at ringe til deres kundeserviceafdeling og placere din ordre over telefonen.