Du kan nu jailbreak iOS 9 fra Mac med Pangu til OS X

Mac-brugere, der er interesserede i at jailbreaking deres iPhone, iPad eller iPod touch kører iOS 9, iOS 9.0.1 eller iOS 9.0.2, finder nu en version af Pangu-værktøjet til OS X. Tidligere var Pangu-hjælpeprogrammet kun tilgængelig til Windows. Bortset fra Windows vs OS X-kompatibilitetsforskellen forbliver alt andet med jailbreak det samme, herunder understøttede enheder og iOS-versioner.


Jailbreaking er generelt forbeholdt avancerede brugere, der forstår de potentielle risici og begrænsninger, der følger med en jailbreak. Apple kunne vælge at annullere garantidækning for enheder, der er jailbroken, hvis de har brug for service, selv om det normalt er muligt at afbruge, før en garanti er nødvendig i de fleste tilfælde.

Altid backup en iPhone eller iPad, før du forsøger at jailbreak.

Jailbreaking iOS 9 fra Mac OS X med Pangu

Jailbreak-processen fungerer sammen med iOS 9.0, iOS 9.0.1 og iOS 9.0.2. Det virker ikke sammen med iOS 9.1 eller iOS 9.2. Proceduren ligner Pangu for iOS 9 i Windows, og bruger naturligvis forskellige software og OS X i stedet:

  1. Sikkerhedskopier iOS-enheden, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Gå til Pangu site for at downloade værktøjet til Mac (eller Windows)
  3. Aktivér AirPlane-tilstand på enheden
  4. Slut iPhone, iPad eller iPod touch til Mac'en, og start Pangu-værktøjet
  5. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre jailbreak processen

Når enheden er færdig jailbreaking, vil den genstarte, og du vil finde det velkendte brune Cydia-ikon på startskærmen.

Den gennemsnitlige iPhone- og iPad-bruger vil ikke drage fordel af at jailbreaking deres enheder og derfor bør det nok ikke gøre det, hvilket gør proceduren mest hensigtsmæssig til avancerede brugere eller dem, der har en tvingende grund til at ændre deres iOS-software.

Hvis du overvejer at jailbreak eller ej, er det en god ide at gennemgå årsagerne til, at Apple ikke anbefaler det, før der træffes en beslutning.