Sådan installeres en masselagerdriver

Inden du bruger en ekstern harddisk, et USB-flashdrev eller en hvilken som helst anden type masselagerenhed, skal du bruge en driver til den enhed, der er installeret på computeren. En driver er softwaren, der fortæller computeren og den installerede enhed, hvordan de skal interagere. Næsten alle moderne masselagerenheder er plug-and-play, hvilket betyder, at når enheden er tilsluttet computeren, vil computeren automatisk installere sine drivere.

Trin 1

Sæt masselagerenheden til computeren ved hjælp af FireWire-kablet eller USB-porte på hver enhed. Når forbindelsen er tilsluttet, skal drevet automatisk installeres. En informationsballon vises over proceslinjen, der indikerer, at driverne installeres, og en vises igen, når installationen er færdig.

Trin 2

Åbn Start-menuen, og klik på "Denne computer" eller "Computer", afhængigt af din version af Windows. Hvis masselagerenheden vises i vinduet "Denne computer" eller "Computer", er driverne korrekt installeret, og enheden er klar til brug. Hvis drevet ikke vises, skal du installere driverne manuelt.

Trin 3

Find producenten og modellen af ​​masselagerenheden. Disse oplysninger findes på produktemballagen eller på informationsmærkaten i bunden eller bagsiden af ​​enheden.

Trin 4

Gå til producentens websted i din webbrowser og indtast enhedens modelnummer i produktsøgefeltet. Hvis du er usikker på hjemmesiden, skal du udføre en søgning i din foretrukne søgemaskine til producentens websted.

Trin 5

Klik på enheden i søgeresultaterne, og klik på fanen for downloads eller support.

Trin 6

Download de korrekte drivere til dit operativsystem.

Trin 7

Åbn Start-menuen og højreklik på "Denne computer" eller "Computer" og klik på "Egenskaber".

Trin 8

Klik på "Enhedshåndtering" øverst til venstre i vinduet "Egenskaber" eller fra fanen "Hardware" øverst.

Trin 9

Dobbeltklik på "Ukendte enheder" i "Enhedshåndtering", højreklik på masselagerenheden, og klik på "Opdater driver."

Trin 10

Vælg muligheden for at finde driveren, og klik på "Gennemse" for at åbne filbrowseren. Vælg den fil, der blev downloadet, og klik på "Åbn".

Følg installationsinstruktionerne for at fuldføre installationen. Når installationen er afsluttet, er enheden klar til brug.