Sådan kontrolleres din CPU-temperatur i Vista

Inkluderet i alle frigivne versioner af Windows Vista har Microsofts Windows sidebar et antal forudinstallerede gadgets. Realtidsopdateringsgadgets i sidepanelet gør det muligt for brugerne at få oplysninger som vejr, nyhedsopdateringer, aktiekurser, kalender og tid, Facebook-opdateringer og meget mere leveret direkte til deres skrivebord. Det er nemt at holde sig opdateret om din CPU-temperatur med Windows-sidepanelet, da en af ​​de gratis downloadbare gadgets har en indbygget CPU-temperaturmåler.

Trin 1

Besøg Windows Vista sidebjælke CPU-gadgets webside (se ressourceafsnittet for link). Klik på knappen "Download", vælg derefter "Åbn med Windows Sidepanel (standard)" og klik på "OK". Klik på "Installer", når sikkerhedsadvarslen vises på skærmen. Gadgeten placerer sig nu øverst på sidebjælken.

Trin 2

Hold musen over gadgeten, og klik derefter på skruenøgleknappen. Du føres nu til gadgets tilpasningsmenu.

Klik på "Installer driver" ud for "WinRing0 Driver Status". Dette installerer den driver, der er nødvendig for, at gadgeten får CPU-temperaturen. Klik på "OK", når installationen er færdig. Din CPU-temperatur vises nu i gadgeten.