Opdag og fjern Adware fra Mac OS X nemt med AdwareMedic

Adware er generelt noget, som de fleste Mac-brugere ikke behøver at bekymre sig om, men det betyder ikke, at OS X er helt immun for det potentielle gener, og ingen kan lide det, når deres browser er blevet kapret af den slags junk. Hvis du overhovedet er bekymret for adware, der påvirker din Mac og internet browsing, kan du nemt scanne, registrere og fjerne nogle af de hyppigst forekommende (men stadig sjældne) adware fundet i OS X ved hjælp af et fremragende gratis værktøj, der hedder AdwareMedic.


AdwareMedic registrerer og håndterer nu 24 forskellige adwaregrupper, og appen opdaterer det detekteringslisten hver gang du starter den for at håndtere fremtidige resultater. Det er effektivt og ekstremt nemt at bruge, hvilket gør det til en passende tilføjelse til en generel Mac-vedligeholdelsesrutine, især hvis du eller nogen andre bemærker noget underligt, når du surfer på internettet.

Hvor brugervenlig er AdwareMedic? Du har downloadet appen og gennemført en scanning af Mac til adware i løbet af et minut eller to, uanset din tekniske færdighed.

Sådan scanner og fjerner du Adware fra Mac OS X med AdwareMedic

Du vil opdage, at AdwareMedic er ekstremt nem at bruge på enhver OS X-maskine, hele processen i stort set tre enkle trin:

  1. Få AdwareMedic gratis fra udvikleren her, og monter DMG, du vil gerne kopiere appen til din / Programmer / mappe, hvis du planlægger at bruge den mere end én gang
  2. Start AdwareMedic og vælg "Scan for Adware" - scanningen er generelt ret hurtig og vil ikke vare lang tid at afslutte afhængigt af en række faktorer. Det kan tage sekunder eller minutter. På den ene eller anden måde skal du lade den køre, indtil den er færdig detektionsscanning
  3. Afslut, når du er færdig med at registrere / fjerne adware * - hvis adware junk er fundet, vil AdwareMedic klare det

* Du er højst sandsynligt at se en besked "Ingen adware fundet!", Men i tilfælde af at noget adware er fundet, vil det fjerne det for dig eller vise dig hvilke skridt der skal tages, hvis det er nødvendigt.

Husk at adware eller malware og andet junkware for det sags skyld er generelt mindre almindeligt i OS X end Windows, typisk med undtagelse af brugere, der villigt installerer mange tvivlsomme software fra tvivlsomme kilder (for eksempel at interagere med tvivlsomme bannere på voksne websteder eller downloadning af apps fra tvivlsomme kilder, som bundter andet junk med et installationsprogram). Vær opmærksom på, at adware er for det meste bare en gener, der gør ting som omdirigering af din webbrowser til andre websteder, du ikke har til hensigt at besøge eller injicere junk-blinkende bannere her og der, mens malware kan være meget mere alvorlig. Begge kan være problematiske på forskellige niveauer selvom, hvorfor AdwareMedic er så fantastisk at blive tilbudt gratis.

Mac'en træffer forholdsregler på flere niveauer for at forhindre, at de forskellige former for forstyrrende junk fra at omgå sig selv til OS X, lige fra en automatisk opdateret malware-detektionsliste, Gatekeeper, til automatisk deaktivering af gamle versioner af Flash og Java, men det er ikke perfekt, og det er stadig muligt at utilsigtet installere noget sketchy. Hvis du er interesseret, kan du lære meget mere om, hvordan malware virker i OS X på et meget teknisk niveau, eller bare følg nogle generelle forholdsregler for at afværge tingne til at begynde med. Måske den bedste måde at holde computeren sikker fra adware og malware generelt er at aldrig installere tvivlsom software og undgå apps, som du ikke specifikt har til hensigt at installere fra en kilde, der er troværdig. Det er tilfældet uanset hvilket operativsystem du er på, med Mac'er, der ikke giver nogen undtagelse til hensynsløs brugeradfærd.

Opdatering: AdwareMedic er blevet "Malwarebytes Anti-Malware", funktionaliteten er stort set identisk, og alt fungerer ens, det vil scanne og registrere malware og adware i Mac OS X og fjerne det eller give instruktioner til at fjerne det. Det er stadig en gratis download og nem at bruge.

Du vil opdage, at anti-malware apps som dette fokuserer på de indlysende apps, mens nogle af de overordnede ware apps eller renere type apps ikke vil blive inkluderet, da de ikke passer malware label. Ikke desto mindre kan du normalt fjerne rengøringsværktøjer og andre typer apps med lidt arbejde. Et fremtrædende eksempel på dette er at fjerne MacKeeper, som kræver nogle specifikke instruktioner, men typisk kan du fjerne de andre renere type apps med enkle afinstallationsmetoder som at trække dem ind i skraldespanden.

Husk, at AdwareMedic kræver en moderne version af OS X, det fungerer fint i OS X El Capitan, OS X Yosemite, Mavericks og Mountain Lion og alle andre moderne udgivelser. Hoveder op til CultOfMac for dette fremragende fund.