Sådan udskrives et en-tommers foto

Udskrivning af digitale fotos fra din computer er blevet almindeligt med den udbredte brug af digitale kameraer, grafikredigeringssoftware og farveprintere. Fotoredigeringsfunktioner giver dig mulighed for at udskrive en lang række fotos til personlig og professionel brug. Hvis du ønsker at udskrive et en-tommers foto, skal du bestemme den opløsning, du ønsker til dit foto ved hjælp af dit grafikprogram, og derefter udskrive det.

Åbn grafikredigeringssoftwaren, og åbn det digitale fotografi i softwaren ("File", "Open", og gå til det sted, hvor du gemmer billeder på din computer).

Rediger billedet til udskrivning efter behov. Hvis du ønsker at beskære fotoet før udskrivning, skal du vælge beskæringsværktøjet i din software og bruge værktøjet til at tegne en ramme omkring den del af billedet, du vil bruge. Klik med musen for at udføre afgrøden.

Tilpas pixel, og indstil opløsningen til udskrivning. For at udskrive et en-tommers foto ved 200 punkter pr. Tomme (DPI) skal du indstille billedbredden og -højden til 200 pixels og opløsningen til 200 DPI. For at udskrive et en-tommers foto ved 300 DPI skal du indstille billedbredden og -højden til 300 pixels og opløsningen til 300 DPI.

Læg det fotopapir, du vil udskrive med, i printeren. Klik på "File" og derefter "Print" for at udskrive billedet.

Tips

Fotos, der udskrives ved 200 DPI, har en lidt reduceret kvalitet sammenlignet med fotos, der udskrives ved 300 DPI. Ved udskrivning af fotos på en tomme skal 200 DPI dog være tilfredsstillende.