Sådan får du Legend of Dragoon på pc

Siden udgivelsen i 2001 har "The Legend of Dragoon" været et af de mest kommercielt succesrige spil med en stor fanebase bestående af PS2- og PS3-ejere. PlayStation-versionen er den eneste tilgængelige, så pc-brugere skal bruge den indirekte måde at bruge en emulator til at køre spillet på deres computere.

Besøg emulatorzonen (se ressourcer) og klik på PlayStation-emulatoren under kategorien "Sony" fra listen yderst til venstre på skærmen.

Vælg den "ePSXe" -emulator, du vil downloade, fra listen over tilgængelige programmer.

Vælg "ePSXe 1.7.0" fra de tilgængelige versioner. Reglen er, at den nyeste version (1.7.0 fra januar 2011 for dette spil) er den bedste, da den løser fejl fra de foregående.

Dekomprimere filerne ved hjælp af et program som WinRar, da de er blevet downloadet i ".rar" -format. Læs den medfølgende fil "Readme", som indeholder vigtige oplysninger om, hvordan du kører emulatoren og de nødvendige programmer for at få den til at fungere.

Download spillet. Gå ind på Torrents-webstedet (se Ressourcer), og skriv "The Legend of Dragoon" på søgefeltet, som er under webstedets logo.

Vælg filen med navnet "[REL] PSX Legend of Dragoon ENG" fra listen over muligheder. Lad dig ikke friste af det høje antal frø fra de andre filer, da dette er den eneste mulighed, der ikke konverteres til PSP-brug.

Download filen på din harddisk ved at klikke på linket "Download .torrent". Hvis du ikke har de nødvendige applikationer til at begynde at downloade det, skal du kontrollere de små bogstaver ved siden af ​​downloadmuligheden. Der findes links til at installere programmet "Vuze" eller uTorrent "og fortsætte med download af spillet. Når det er downloadet, skal du dekomprimere" .rar "-filfilen og begynde at spille" Legend of Dragoon "på din computer.

Tips

Læs emulatorens systemkrav og PlayStations specifikationer på webstedet Emulator Zone for at sikre, at din computer kan køre programmet.

Advarsler

For at overholde lovgivningen om ophavsret skal du sørge for at eje en papirkopi af videospillet, før du bruger en emulator af spillet.