Sådan får du diamanter hurtigt i "Minecraft"

"Minecraft" er et sandkassestil, hvor spillerne udforsker store computergenererede verdener fulde af huler, klipper, oceaner og monstre. Spillere kan samle materialer fra hele verdenen til at konstruere huse, landsbyer, byer eller endda hele byer. For at lave større projekter hjælper det med at have de bedste værktøjer. Diamantværktøjer er de stærkeste værktøjer i spillet, og diamantmineralet er det mindst almindelige materiale i spillet. At samle diamanter hurtigt kan give dig en hurtig start mod de horder af monstre, der kommer ud om natten i "Minecraft."

Højreklik på en håndværksbænk og opret en skovl, en jern- eller diamantpluk og flere fakler.

Brug din skovl til at grave lige ned i verdens overflade, skift til plukket, når du støder på noget materiale, der ikke er snavs. Diamantblokke kan kun findes mellem det første og det 19. lag på kortet, så fortsæt med at grave lige ned, indtil du rammer grundfjeldet, et mørkegråt materiale, der ikke går i stykker, uanset hvor længe du miner det. Du er nu på det første lag på kortet.

Grav vandret med dit valg og læg fakler, mens du går til syn, indtil du støder på en klippe med blå pletter i.

Højreklik på klippen med blå pletter i det med en jern- eller diamantpluk, indtil klippen knuses. Dette producerer en diamantperle, der derefter overføres til din beholdning, når du går i nærheden af ​​den.

Fortsæt med at grave og lægge fakler, indtil du har samlet alle de diamanter, du har brug for til at gennemføre dit projekt.

Tips

Hvis du støder på en naturligt genereret hule, kan du overveje at udforske hulen, da det ofte er let at opdage udsatte diamantblokke i væggene, loftet eller gulvet i de nedre niveauer i en hule.

Advarsler

Grav ikke diamanter med en træ- eller stenpluk, da de får diamantblokken til at bryde uden at producere en perle. Du kan kun udvinde diamanter ved hjælp af jern- eller diamantkvalitetsværktøjer.