Sådan overføres Wii-spil fra en pc til en Wii

Elementer, du har brug for

  • Ekstern harddisk

  • SD kort

Homebrew er software oprettet af brugere, der skal bruges på mange af nutidens videospilkonsoller. Nintendo Wii har et stort Homebrew-samfund, der med succes har oprettet et program, der giver dig mulighed for at spille Wii-spil fra en ekstern harddisk i stedet for en disk. Du kan også bruge Wiis interne lager, som er SD-kortet. Du skal køre Homebrew på din Wii for at afspille harddisken.

Ekstern lagring

Tænd for din computer, og sæt den eksterne harddisk i en af ​​de åbne USB-porte. Vent mens computeren indlæser harddisken. Klik på knappen "Start", og højreklik på linket "Computer". Klik på "Administrer", og du vil blive bragt til din "Diskhåndtering" -side.

Klik på din eksterne harddisk for at fremhæve den. Højreklik på det fremhævede drev, og klik på "Format". Klik på rullemenuen "File System", og klik derefter på "FAT." Klik på knappen "OK".

Kopier / indsæt dit Nintendo Wii-spil på den nyformaterede eksterne harddisk, og vent, mens spillet overføres. Højreklik på den eksterne harddisk fra listen over tilgængelige drev, og klik på “Skub ud” for at fjerne den korrekt fra din computer. Frakobl drevet fra din computer.

Sæt din eksterne harddisk i USB-porten på Nintendo Wii, og tænd Wii ved at trykke på tænd / sluk-knappen på konsollen eller Wiimote. Brug din Homebrew USBLoader til at indlæse spillet og spille.

Intern Wii-opbevaring

Tænd for din computer, og indsæt SD-kortet i din computers kortlæser. Hvis du ikke har en kortlæser, kan du bruge enhver tilslutningsenhed, der bruger SD som hukommelse til at tilføje eller slette filer på SD.

Kopier / indsæt din Wii ISO på SD-kortet, og vent, mens den overføres. Når overførslen er gennemført, skal du fjerne SD-kortet fra computeren.

Indsæt SD-kortet i din Wii, og vælg spillet ved hjælp af USBLoader. SD-kort går nu op til 32 GB, hvilket er mere end nok plads til omkring otte fulde Wii-spil.

Tips

Nintendo besluttede at bruge SD-kortet som deres interne lager, fordi det let kan opgraderes.