Sådan får du Reis i "Final Fantasy Tactics"

En magtfuld stavemaskine, der er blevet magisk omdannet til en hellig drage, Reis er en fremragende tilføjelse til din fest i Final Fantasy Tactics og er især nyttig, hvis du bruger andre drageenheder. For at erhverve hende som en spilbar karakter bliver du nødt til at gennemgå en lang sidesøgning, finde nye områder og kæmpe med mange fjender.

Rejs til Machine City Goug efter at have dræbt Lucavi-dæmonen ved navn Adramelk for at se en scene med Mustadios far, der viser et stort metalrester, han har udgravet.

Forlad Goug, når scenen er færdig, og gå til Kulbyen Goland og lyt til alle rygterne i baren, indtil du hører et rygte om uhyrlige skabninger i minerne.

Sådan får du Reis i Final Fantasy Tactics

Gå fra Goland til byen ved navn Lesalia og lyt igen til rygterne i baren. Når du prøver at forlade byen, stopper en tempelridder ved navn Beowulf dig og beder om at komme med. Accepter hans tilbud og vend tilbage til Coal City Goland.

Sådan får du Reis i Final Fantasy Tactics

Kæmp mod monstrene i Golands miner, indtil du når bunden og se en hellig drage blive angrebet af flere væsner. Dræb alle monstre her for at opdage, at den hellige drage faktisk er en kvinde ved navn Reis, som Beowulf har ledt efter. Efter kampen bliver Reis med i gruppen som gæst, men er endnu ikke et permanent medlem.

Gå tilbage til Machine City Goug, og se en anden scene med den udgravede relikvie. Forlad Goug og gå til Trade City Zarghidas. Mens der er, vil en pige bede festen om at købe nogle blomster. Vælg dialogmuligheden for at købe blomsterne fra hende, og gå derefter tilbage til Goug igen for at se en anden cut-scene.

Gå væk fra Goug og til slottet Zeltennia. Lyt til rygterne i baren, indtil du hører et rygte om et skjult tempel på en forbandet ø. Dette åbner et nyt område på kortet. Gå til det nye område mærket "Nelveska Temple."

by, vil, tilbage, guld, spilbar, karakter, trumorst, tbarar, tmines, forlade, tempel, kamp, ​​jotgroups

Kæmp robotten ved Nelveska-templet, og gå derefter tilbage til Zeltennia Slot, når kampen er overstået, hvor festen vil bruge en Zodiac Stone til at gøre Reis til et menneske, og hun vil derefter permanent slutte sig til gruppen som en spilbar karakter.

Tips

Reis er i stand til at hoppe op til højere områder, end de fleste af dine almindelige enheder kan nå, så brug hende enten til at udforske højere jord, som du normalt ikke kunne komme til, eller send hende op højere end fjenderne, så hun kan angribe dem uden meget frygt for gengældelse. I sin menneskelige form har Reis flere evner, der øger kræfterne eller helbreder andre drageenheder, så hun er mest nyttig, når du indsætter andre drageenheder i kamp.

Advarsler

Opbevar Mustadio i din fest, inden du prøver at erhverve Reis. Hvis Mustadio er blevet permanent dræbt eller sparket ud af gruppen, vil du ikke være i stand til at starte den rækkefølge af begivenheder, der kræves for at få Reis til at slutte sig til dig.