Sådan finder du planen for madnetværket i dag

Elementer, du har brug for

  • Computer med internetadgang

  • Fjernbetjening

  • Avis

At have Food Network-tidsplanen i dag giver dig mulighed for at fange hvert minut med Food Network-programmering, hvilket sikrer, at du ikke går glip af et slag, når det kommer til at finde ud af, hvad dine yndlings-tv-kokke forbereder. Du har et par valg, når det kommer til, hvordan du får tidsplanen. Du kan gå online, tjekke dine tv-kanaloversigter eller endda bruge en avis. Så kom til det, for jo mindre tid du bruger på at kigge på programmering, jo mere tid får du til at se det.

Gå til webstedet Food Network. Gå online, og gå til www.foodnetwork.com, og klik på fanen "Vis" placeret øverst på siden. Midt på siden er der en overskrift, der siger "Vis liste". Til højre for denne overskrift er der et link; klik på linket "Ugentlig tv-tidsplan". Du vil være i stand til at vælge hvilken dag og hvilket tidspunkt på dagen du ønsker tidsplanen for. Sammen med tidsplanoplysningerne kan du få alle mulige opskrifter og læse biografier om dine yndlingskokke.

Tjek din "TV-guide" - online, altså. Gå til www.tvguide.com, og flyt markøren over fanen "Hvad er der på TV" øverst på siden til venstre. En rulleliste vises; klik på "Tv-lister." Tv-lister for alle kanaler vises. Rul ned, indtil du finder Food Network. Du skal muligvis klikke på "skift placering / udbyder", hvis fortegnelserne ikke er i din tidszone. Du kan også indstille din foretrukne kanal, så listerne for denne kanal vises først.

Brug din tjenesteudbyders guide. Hvis du enten har kabel- eller satellit-tv, kan du få adgang til en guide-funktion ved hjælp af din fjernbetjening. Normalt har fjernbetjeningen, der leveres af din tjeneste, en knap, der siger "Guide". Tryk blot på den knap, mens tv'et er tændt, og guiden vises. Du skal muligvis rulle for at finde Food Network, eller hvis du kender kanalnummeret, kan du indtaste det, og det vil gå til den kanal.

Prøv det gamle skole. Den mere traditionelle måde at kigge op på Food Network-tidsplanen er at kigge i avisen på tv-listerne og se, hvad der er på dagen. Aviser inkluderer stadig disse lister, og de indeholder en hard copy, som du kan henvise til.