Dell billedredigeringsværktøjer

Dell er et computerselskab med hovedkontor i Round Rock, Texas, og det sælger sine produkter over hele verden. Virksomheden er specialiseret i standardcomputere, bærbare computere og perifere enheder til computere. Dell leverer også fotoredigeringssoftware til sine kunder, og disse softwareprogrammer hjælper dig med at organisere, redigere og udskrive dine fotos. Mens virksomheden ikke tilbyder disse produkter på deres websted, kan du stadig downloade dem fra tredjepartssider.

Dell Picture Studio

Denne software blev oprettet af Jasc Software, som nu ejes af Corel, et softwarefirma. Denne software giver dig mulighed for at downloade dine fotos direkte fra dit digitale kamera, og derefter kan du redigere og tilføje effekter til dine fotos. Andre funktioner i dette program inkluderer muligheden for at oprette grafik til websteder og markedsføre produkter som foldere, invitationer og bannere. Med dette program kan du også animere dine fotos, tilføje rammer og manipulere farve, kontrast og størrelse. Når du er færdig med dine fotos, leder programmet dig gennem processen med at udskrive fotos eller få online-udskrifter af dem. Du kan downloade denne software i en prøveperiode. Når prøveperioden udløber, skal du dog købe softwaren, der koster $ 49,95 i 2010.

PaintShop Photo Pro

Corel PaintShop Photo Pro-softwareprogrammet er et fotoredigeringsprogram, der giver dig mulighed for at tilføje digitale effekter til dine fotos, og du kan tilføje justeringer til dine RAW-fotos, mens du uploader dem. Den leveres også med automatiserede værktøjer, der hjælper dig med at løse almindelige fotoproblemer, herunder røde øjne eller overmætning. Dette softwareprogram giver dig også mulighed for at omdanne dine fotos til projekter som lysbilledshow, fotobøger eller kort. Corel PaintShop Photo Pro giver dig værktøjerne til at dele dine fotos med familie og venner via e-mail eller sociale netværkssider, eller du kan udskrive dine fotos. Du kan også prøve dette program gratis, men den fulde version koster $ 99,99 i 2010.

Image Expert 2000

Dette er et Windows-baseret program, der giver dig mulighed for at tage dine fotos direkte fra dit digitale kamera og redigere dem. Du kan beskære dine billeder og justere emner som kontrast, nuance, lysstyrke og mætning. Der er også en Quick Fix-knap, der retter almindelige fotoproblemer. Andre funktioner i dette program inkluderer muligheden for at lave lysbilledshow med billeder, og du kan bruge webstedsskabeloner, som hjælper dig med at arrangere og uploade dine fotos til Internettet. Du kan også bruge dette program til at udskrive dine fotos. Der er en 30-dages prøveversion af dette program, og den fulde version koster mellem $ 48,95 og $ 69,99 i 2010.