Sådan får du gratis ringetoner på jomfru-mobiltelefoner

Brug af forskellige ringetoner hjælper dig med at udtrykke din personlighed eller identificere, hvem der ringer til dig uden at skulle tage din telefon. Masser af virksomheder er villige til at sælge dig et antal forskellige ringetoner til en pris, men det er muligt at få gratis ringetoner på din Virgin mobiltelefon på en række forskellige måder uden at betale et ekstra månedligt gebyr til Virgin Mobile for "gratis" web browsing og downloads på din telefon.

Trin 1

Vælg et websted, der tilbyder gratis download af ringetoner (se Ressourcer). Disse websteder tjener ikke penge på de downloadede ringetoner, men tjener penge på de prangende annoncer og bannere, der vises i deres sidelinjer og øverst på din side. Disse sider er sikre, så længe du forbliver på det ene sted og ikke indtaster nogen personlige oplysninger eller underskriver nogen virtuelle kontrakter.

Trin 2

Søg efter og vælg den ringetone, du vil lægge på din Virgin mobiltelefon. Du kan søge efter sangtitel, musikgenre eller lydtype.

Trin 3

Vælg, hvordan du vil modtage din ringetone på din telefon. Hvis du har ubegrænset tekst- og pixemeddelelse via Virgin Mobile, kan du sende det direkte til din mobiltelefon i en sms gratis. Du skal muligvis eller ikke vælge "Virgin Mobile" som din trådløse operatør for at sende den til din telefon via sms. Hvis webstedet tilbyder virkelig gratis downloads, behøver du ikke bekymre dig om at læse gennem servicevilkårene eller klikke på "Jeg accepterer" noget, inden du sender ringetonen til din telefon eller downloader den. Hvis du ikke har ubegrænset tekst, eller hvis du er ubehagelig med at indtaste dit mobiltelefonnummer, skal du downloade det til din computer via direkte download eller ved at sende det til din e-mail-adresse som en vedhæftet fil.

Trin 4

Slut din telefon til din computer via et USB-kabel. Hvis Virgin Mobile ikke gav dig en, da du købte din telefon, kan du købe en, der passer til din Virgin Mobile-butik eller købe en online.

Åbn filen på din computer, og klik og træk den ind i datalagringsområdet på din telefon. Vent på, at overførslen er færdig, og skub den sikkert ud fra USB-drevet.