Sådan bruges fiberoptisk kabel til CCTV

Lukkede tv-systemer (CCTV) bruger koaksialkabel, trådløs teknologi og fiberoptisk kabel til at transportere kameraernes signaler til skærmen. Fiberoptisk kabel er et godt valg, når der er stor sandsynlighed for interferens i luften, såsom kraftledninger eller nærliggende radiofrekvenssendere (RF). Fiberoptisk kabel er også løsningen til meget lange CCTV-transmissionslink på mere end 300 fod. Fiberoptisk kabel kan også forbedre pålideligheden og reducere vedligeholdelsesomkostningerne. CCTV-kameraer og -skærme er typisk på udkig efter RF-signaler, så for at kunne bruge fiberoptiske signaler (lysfrekvens) skal dit CCTV-system have fiberoptisk kabel og stik, en fiberoptisk sender og en matchende modtager. Senderen og modtageren konverterer også de normale RF-signaler til lysfrekvenssignaler for at give dit kamera og overvåge de signaler, de har brug for til at fungere.

Trin 1

Anbring det fiberoptiske kabel mellem kameraet og din skærm. Multimode 2-tråds fiberoptisk kabel vil være det mest økonomiske til en enkelt kamerainstallation. Én streng vil blive brugt til at bære de optiske signaler, mens den anden streng forbliver i dvale og kan bruges som en backup, hvis den første streng skulle gå i stykker. Dette kamera / skærmlink skal ikke have nogen splejser i linket.

Trin 2

Anbring et ST (lige spids) hanfiberstik i hver ende af fiberkablet, efter at fiberkablet er på plads. Sørg for at efterlade 18 tommer slæk (oprullet) i hver ende for at imødekomme placering af udstyr.

Trin 3

Anbring FO-senderen i slutningen af ​​fiberkablet på kameraets placering og FO-modtageren på enden af ​​skærmkablet på fiberkablet. Ingen af ​​disse enheder er designet til ekstern brug og skal beskyttes mod elementerne. Senderen ved kameraplaceringen behøver ikke at være ved siden af ​​udekameraet og kan placeres inde i bygningen ved hjælp af koaksialkabeludgangen mellem kameraet og senderen for at give 10 til 20 fod placeringsfleksibilitet. FO-modtageren placeret på skærmen er typisk inde i strukturen. Husk, at både FO-senderen og FO-modtageren har brug for 110 VAC-stikkontakter til de strømforsyninger, der forsyner hver af disse enheder.

Trin 4

Tilslut FO-senderen til kameraet ved hjælp af den foruddefinerede koaksiale kabeljumper. Du kan også fremstille din egen koaksiale jumper fra en klippelængde på koaksialkablet ved at tilføje to BNC-stik (Bayonet Neill-Concelman), en i hver ende af denne jumper.

Trin 5

Tilslut den eksterne strømforsyning til FO-senderen.

Trin 6

Tilslut FO-modtageren til overvågningsenheden ved hjælp af en koaksialkabel-jumper. Denne overvågningsenhed kan være en digital videooptager (DVR) eller et grafikkort i en computer. DVR'er eller videokort er typisk konfigureret med BNC-stik.

Trin 7

Tilslut den eksterne strømforsyning til FO-modtageren.

Test dette færdige fiberoptiske kredsløb for at sikre, at dit kamera og din skærm fungerer korrekt, og linket er komplet.