Aktiver Siri direkte fra ørepropperne

Siri er meget mere nyttigt end mange indser, og en af ​​de bedste måder at bruge Siri på er undervejs gennem dine øretelefoner eller øretelefoner, de klassiske hvide hovedtelefoner, der følger med alle iOS-enheder. Alt du behøver, er Siri aktiveret, og tilslut derefter ørepropperne til din iPhone eller iPad som du normalt ville, så er det bare et spørgsmål om at indkalde den virtuelle assistent og talekommandoer.

Når du har de hvide øretelefoner tilsluttet til iOS-enheden via hovedtelefonporten, er Siri denne måde utrolig simpel:

  • Tryk på og hold den centrale Ørebudsknapp nede for et sekund eller to for at aktivere Siri

Når du er aktiveret, hører du den velkendte pinginglyd, der spilles gennem hovedtelefonerne, for at indikere, at Siri er klar til at modtage en kommando eller instruktion. Nu kan du bruge Siri som normalt uden at skulle se på din iOS-enhed.

Dette er en perfekt løsning til at bruge Siri for det meste håndfri, mens du kører eller cykler, hvad enten det er at se efter nye e-mails, lancering af apps som Pandora, eller hvilke andre fantastiske anvendelser du finder. Det bedste af alt, det fungerer ikke kun med Apples nyeste Earpods, men også de ældste øretelefoner og endda nogle tredjeparts hovedtelefoner, så længe de har de knapper, der også styrer musik og tager billeder, er du god til at gå. Det er også grunden til, at mange generiske hovedtelefoner ikke vil fungere for denne funktionalitet, fordi de ikke har kontrolindstillinger indbygget i dem, og de har heller ikke mikrofoner indbygget.

Hvis det af en eller anden grund ikke virker, kan du kontrollere, at hovedtelefonstikket ikke er fyldt med lommelygte eller andet materiale, hvilket nogle gange kan forstyrre lydudgangen generelt. Du vil også gerne sørge for, at de hovedtelefoner, du bruger, har kontrolknapper med mikrofon, som næsten alle Apple-mærkehovedtelefoner gør, og at disse aspekter virker generelt.