Windows lader mig ikke pakke ud mine filer

Et ZIP-arkiv indeholder en eller flere filer, der er komprimeret sammen for at reducere deres størrelse. ZIP-arkiver bruges til at overføre flere filer via e-mail, der ellers ville have været for store. Hvis Windows har svært ved at åbne et bestemt ZIP-arkiv, kan du downloade filarkiver-software til brug i stedet.

Trin 1

Download og installer en filarkiver og datakomprimeringsværktøj. Besøg softwarens officielle hjemmeside og klik direkte på linket "Download". Dobbeltklik på den downloadede installationsfil for at starte installationen af ​​hjælpeprogrammet. Klik på "Næste" gennem rækken af ​​meddelelser, og følg eventuelle yderligere instruktioner for at installere softwaren med succes.

Trin 2

Åbn filen med filarkiveringssoftwaren. Find ZIP-filen i Windows, som du har problemer med at åbne. Højreklik på filen, og vælg "Åbn med". Vælg din nye filarkiveringssoftware på listen over "Anbefalede programmer." Ansøgningen skal åbne ZIP-filen.

Øverst i applikationen skal du finde en indstilling med titlen "Uddrag", "Udpak", "Dekomprimere" eller lignende, og vælge den. Angiv en placering på computeren, hvor den udpakkede fil skal gå, og tryk på "OK" for at starte udpakningen. Tillad, at filerne ekstraheres adskillige minutter fra ZIP-filerne i flere minutter.