Sådan synkroniseres en trådløs guitar med Rock Band til Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • "Rock Band" videospil

  • Trådløs guitar

  • Xbox 360

  • 3 AA-batterier

"Rock Band" er et bandsimuleringsvideospil til en række forskellige platforme, herunder Xbox 360. Spillet leveres med et sæt trommer, en guitar og en mikrofon, selvom nogle mennesker foretrækker at bruge en anden trådløs guitar, når de spiller. De fleste trådløse guitarer fungerer problemfrit med spillet, men nu og da skal du muligvis synkronisere guitaren for at sikre, at den spiller korrekt.

Sæt de tre AA-batterier i den trådløse guitar. Sæt den trådløse signalmodtager (den følger med guitaren) i USB-porten på Xbox 360.

Tænd din Xbox 360 og start spillet "Rock Band". Når du kommer ind i spillet, vil det have genkendt din nye trådløse guitar.

Tryk på den hvide knap på guitaren, og hold den nede, indtil lysene på siden tændes. Dette betyder, at guitaren nu er tændt.

Tryk på synkroniseringsknappen på Xbox-konsollen. Det er en rund knap foran på maskinen til højre for hukommelsespladserne. Mens det synkroniseres, skal du trykke på knappen "Synkroniser" på din guitarcontroller. Efter et par sekunder synkroniseres controlleren med konsollen. En grøn lysring skal dannes omkring den port, som guitaren er synkroniseret med.