Løsning af problemer med OS X 10.11.4

Mens de fleste Mac-brugere har været i stand til at opdatere til OS X 10.11.4 uden problemer, oplever nogle brugere et par særligt frustrerende problemer med opdateringen. De mest almindelige problemer er; Mac-apps kan ikke lanceres, og apps rapporterer, at de er beskadigede, Mac-applikationsikoner viser som generiske og kan ikke åbne eller undlade at åbne. Macen pludselig fryser uden tilsyneladende grund eller et særligt alarmerende scenario, hvor alle applikationer og brugerfiler mangler i visningen, hvilket gør det til at virke som om Mac'en fjernede alle sine egne filer.


Disse problemer synes at påvirke en række brugere, men ikke alle, der har installeret OS X 10.11.4-opdateringen, er blevet gennemført. Opdatering af Mac OS X med Combo Update for 10.11.4 synes at producere en mere pålidelig oplevelse end at installere via App Store, men rapporter tyder på, at begge typer softwareopdatering kan medføre en påvirket Mac. Uoverensstemmelsen med de forstyrrede El Capitan-opdateringer ligner problemerne med iOS 9.3, fordi de har manifesteret for nogle iPhone- og iPad-brugere, men ikke for andre.

Mac Apps startes ikke, eller Mac Apps Report de er beskadiget efter OS X 10.11.4 Update

Nogle brugere har opdaget, at ingen af ​​deres Mac-applikationer lanceres, og i stedet rapporterer de, at de er beskadiget. Selvom vi kraftigt taler for at slette midlertidige / private / var / mapper den sikre vej med en genstart, som kun kan løse problemet alene, har nogle brugere rapporteret, at en genstart med effektive versioner af OS X 10.11.4 ikke tilstrækkeligt fjerner disse cache-mapper og i stedet kan man manuelt slette nogle af filerne resultere i en funktionel OS X app lanceringsproces igen.

Vi vil forlade denne proces forsætligt mindre ordentlig, fordi vi ikke er i stand til at teste det selv og ikke kan garantere det er effektivitet, derfor bør det kun udføres af teknisk avancerede brugere, der foretager en grundig backup af deres Mac med Time Machine på forhånd . Et par varianter af dette trick blev fundet på Apple diskussionsfora, og det indebærer at bruge kommandolinjen til manuelt at fjerne brugercache-mapper fra / private / var / - igen, noget vi ikke anbefaler, men nogle brugere på Apple forums har rapporteret succes med.

  • Genstart Mac i Safe Mode og start Terminal applikationen (du skal muligvis oprette en separat Admin-konto og genstarte og logge ind på denne adminkonto i stedet, hvis endda Terminal.app ikke starter)
  • Indtast følgende på kommandolinjen: cd / private / var / mapper /
  • Identificer mapper i denne mappe (ignorerer zz-mappen), der tilhører den problematiske bruger med denne kommando: ls -al
  • Når først de problematiske brugermapper er blevet identificeret, skal du slette den eller de mapper, der ejes af den bruger med kommandoen "rm"

Genstart af Mac igen som normalt ser ud til at løse problemet for nogle, som rapporteret på Apple diskussionsfora.

Alle Mac Application Ikoner Vis som Generisk

Nogle brugere har opdaget deres Mac-programmer, alle vises som generiske ikoner, både i Dock og i Finder til OS X.

Dette kan afhjælpes med følgende kommandolinjens syntaks:

rm ~/Library/Caches/com.apple.finder/Cache.db

Genstart derefter Mac som normalt fra Apple-menuen.

Dette tvinger Finder cachen til at genopbygge, og applikationsikonerne vises som normalt igen.

Mac kører langsomt efter opdatering til OS X 10.11.4

Dette løses typisk let ved at gøre følgende: ikke noget. Gør ikke noget for et stykke tid. Hvad siger du?? Hvilken slags råd gør ingenting? Lad mig forklare: Når du opdaterer systemsoftwaren, skal flere under-the-hood-processer udføres på første boot og skal færdiggøre dette, herunder mds indekseringsmotor bag Spotlight-søgning og et par andre systemfunktioner. Bare lad disse processer køre deres kursus, prøv ikke at gribe ind og stoppe dem ellers vil de bare starte igen næste gang du genstarter Mac. Det kan tage overalt fra et par minutter til et par timer for at have Spotlight komplet indeksering af en Mac, så har tålmodighed.

Mac fryser tilfældigt efter OS X 10.11.4

Nogle Mac-brugere har opdaget, at deres computer fryser, styrter eller genstarter tilfældigt siden opdatering til OS X 10.11.4, adfærd, der ikke opstod forud for installationen af ​​opdateringen.

Problemet med tilfældigt systemfrysning er utroligt irriterende, og jeg har oplevet det flere gange på en MacBook Pro siden opdateringen til OS X 10.11.4 ved hjælp af en Combo Update. Dette er ikke et underligt problem, Mac'en fryser helt og bliver ikke reageret på tastetryk, musen bevæger sig ikke, og intet virker overhovedet. Det kræver en genstart for at få den frosne Mac til at reagere igen.

Det frysende problem synes at ankomme fra Safari, men hvad der specifikt forårsager frysninger og nedbrud ser ikke ud til at være konsekvent nok til at identificere.

Én løsning er at bruge Chrome et stykke tid i stedet for. En anden mulighed er at manuelt tvinge afslutte Safari-processerne, som enten vises som "ikke reagerer" inden for aktivitetsovervågning eller indtager høje systemressourcer.

At være omhyggelig med Safari-webprocesserne synes at tilbyde en måde at undgå de fuldstændige systemfrysninger, men det er næppe en løsning. Brug af Chrome-browseren er i stedet rimelig for nogle brugere, men ikke en løsning for andre. En fremtidig fejlrettelsesopdatering vil sandsynligvis løse eventuelle underliggende problemer her, men hvem ved, hvornår den kommer frem.

Safari styrter eller fryser siden OS X 10.11.4

Nogle brugere har bemærket, at Safari nedbrud eller beachballs ofte efter installation af OS X 10.11.4, eller i nogle tilfælde som nævnt ovenfor, synes Safari-problemet at vende hele systemet og fryse hele Mac'en. Det er uklart, hvad problemet er, men for brugere, der har været påvirket af dette problem, opstod Safari-nedbrud og frysning ikke før opdateringen til OS X 10.11.4.

Rydning af Safari-historien og cachen har vist sig at hjælpe nogle brugere, ligesom det reducerer det samlede antal faner og vinduer i brug samtidig. Desværre ser det ud til, at fryseproblemet, nedbruddet eller beachballproblemet hurtigt genopstår på visse websider, selv med Safari-browsere, der ikke har nogen plugins eller extensions installeret.

Nogle brugere ser også en stigning i antallet af "Safari Web Content quit unexpectedly" fejlmeddelelser, hvilket angiver, at et Safari-faneblad eller et browservindue er nedbrudt.

En løsning, hvis Safari er vedvarende problematisk, er at bruge Chrome-browser eller Firefox-browser.

Safari beachballs konstant i OS X 10.11.4, websiderne ikke indlæses

En anden mindre end sjov situation med Safari i OS X 10.11.4 er en unormalt hyppig beachballing, hvor websider enten ikke laster over eller fryser op. Til sidst krasjer dette ofte webbrowseren, eller du skal manuelt gribe ind og bruge Activity Monitor til at afslutte den pågældende Safari-proces.

For dem, der vågner ind i Activity Monitor for at forsøge at afhjælpe Safari-fryseproblemet, vil brugerne undertiden finde "Safari Web Content (Responding)" på problematisk faneblad eller browservindue, som kan blive dræbt direkte. Desværre ofte gange vil du se den endeløse beachball markør selv uden en indlysende browser-faneblad til målretning.

Dette er en anden situation, hvor brug af Chrome eller Firefox browsere som alternativer er rimelige, hvis ikke irriterende løsninger.

Andre fejlfinding muligheder

Hvis alt andet fejler, og Mac'en er helt ufunktionel uanset hvad du har prøvet med OS X 10.11.4, er du tilbage med to muligheder:

  • Geninstaller OS X på Mac med genoprettelsesfunktion, det vil kun geninstallere selve systemsoftwaren
  • Eller måske en bedre mulighed for nogle brugere, er at gendanne fra en Time Machine-backup, der blev foretaget, inden du installerede den problematiske OS X 10.11.4-opdatering, hvis tingene fungerede fint på forhånd, og dermed vende tilbage til OS X 10.11.3 eller uanset tidligere udgivelse kørte

Har du haft problemer med OS X El Capitan 10.11.4 opdatering? Har din Mac været bedre eller værre siden opdateringen? Har du løst problemerne med disse tips eller andre? Lad os vide dine oplevelser i kommentarerne.