Damp til Mac-systemkrav

Hvis du er en Mac-bruger, der er i spil, vil du nok være begejstret for at vide, at damp er tilgængelig på Mac OS-økosystemet. Men inden du hopper for glæde for Steam på Mac, vil du måske sørge for, at den Mac du har støtte til Steam.

Her er hvad vi ved om de grundlæggende minimumskrav til Mac Steam-klienten:

* Kun Intel-processor support

* Mac OS X 10.5 eller nyere, nogle spil kræver 10.5.8 eller 10.6.3 eller højere

* X3100 og 950 integrerede Intel Graphics-chipsæt understøttes ikke (ældre MacBook-modeller)

* Steam og Source begge kører indfødte i Mac OS X med OpenGL

Husk at basiskrav til dampsystemer ikke nødvendigvis svarer til systemkrav til individuelle spil, da mange spil vil kræve, at beefier-hardware enten kan køre i det hele eller helt sikkert for at udføre deres bedste.

Således er det vigtigt at huske, at nogle Steam spil vil have meget højere minimum systemkrav til at støtte dem end Steam app selv.

Damp spil er utallige, og der er hundreder, der er tilgængelige for Mac. Dampspil, der bekræftes til Mac-versionen, omfatter: Team Fortress 2, Counter-Strike, Half-Life Series, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Portal og Portal 2, mange civilisationsserier og meget mere.

Mac-brugere, der allerede har købt dampspillet til en pc, vil kunne bruge den samme nøgle og vil ikke skulle købe spillet igen til Mac-versionen, og som forventet spiller du imod alle pc-brugere derude.

Gaming på Mac fik et ret stort boost med Steam ankommer til Mac OS X, og Mac-spillere bør være begejstret for sin tilstedeværelse på platformen. Steam for Mac kom oprindeligt tilbage i 2010, men de grundlæggende systemkrav varer stadig i 2018, men som nævnt ovenfor, vil ikke alle spil have de enklere krav, og nogle kan have brug for ekstra hardwarefunktioner til at udføre som beregnet.