Sådan lærer du Cribbage gratis

Cribbage er et kortspil, der kan være svært at lære på egen hånd på grund af de mange regler og strategier, som du gerne vil vide om. En af de bedste måder at lære cribbage er at se på online-sider, der har cribbage-regler, som du kan studere. På nogle sider kan du læse reglerne, og på andre kan du lære spillet og derefter faktisk spille det for at sikre, at du forstår reglerne.

Trin 1

Klik på Games.com-linket i Ressourcer og se på Cribbage-webstedet. Læs listen over regler om cribbage på siden. Se på diagrammerne om forskellige regler og træk, som du kan lave, mens du spiller cribbage. Se på billederne for at sikre dig, at du forstår konceptet, før du prøver at spille.

Trin 2

Besøg Gå til gratis spil, og klik på cribbage-webstedet (se Ressourcer). Klik på "Tutorial" for at starte online-tutorial til spillet. Læs vejledningen for at forstå mere om cribbage. Se på billederne for at sikre dig, at du forstår reglerne. Når du er færdig med at læse gennem reglerne, skal du klikke på spillet for at spille det.

Gå til Learn Play Win og se Cribbage-webstedet (se Ressourcer). Klik på "Tutorial" -knappen og læs gennem selvstudiet for at lære at spille cribbage. Læs instruktionerne og se på billederne for at bestemme reglerne, mens du går. Når du er færdig med at se på reglerne, kan du spille spillet for at sikre dig, at du er fanget i spillet.