Ændre forsinkelsen, når du trækker Windows inden for mellemrum på Mac

Spaces er et rigtig flot træk ved Mac OS X, som giver dig mulighed for at placere forskellige vinduer og applikationer inden for deres eget arbejdsområde. At trække et vindue til et nyt rum er bare et spørgsmål om at holde på vinduet og trække det mod slutningen af ​​skærmen.

Du har muligvis bemærket, at der er en forsinkelse, når du trækker et vindue til et nyt rum, hvilket er praktisk for ikke ved et uheld at trække vinduer ind i et nyt rum, men lidt irriterende, hvis du forventer, at det straks kommer ind i et nyt arbejdsområde. Den øjeblikkelige skifte af arbejdsområder er meget tættere på, hvordan disse arbejdspladsforvaltere eller "virtuelle desktops" virker i Unix-verdenen, og hvis du har en baggrund for at bruge et Linux-skrivebord, kan du gå glip af den øjeblikkelige desktop-skifte.

Du kan ændre tidspunktet for Spaces, der skifter ganske let, men ved hjælp af Terminal.

Sådan ændres forsinkelsen, når du trækker vinduer eller applikationer inden for Spaces på Mac

Start terminalen, fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer / mappe, og indtast følgende standardværdier streng på kommandolinjen:

defaults write com.apple.dock workspaces-edge-delay -float 0.1

Hit retur, og du vil logge ud og tilbage til den fulde effekt, der ses (eller i hvert fald opdatere WindowServer og relaterede processer).

Tallet på enden repræsenterer ventetiden, standarden er sat til 0.75 (eller 3/4 af et sekund), så 0, 5 er et halvt sekund, 0, 1 er en tiendedel af et sekund og så videre. Hvis du bruger ovenstående kommando og 0, 1, får du en nær øjeblikkelig skift af mellemrum.

Ændring Tilbage til standardrumsforsinkelse

Hvis du vil vende tilbage til standardindstillingen, skal du blot angive den som sådan:

defaults write com.apple.dock workspaces-edge-delay -float 0.75

Dette virker i alle versioner af Mac OS og Mac OS X, der understøtter Spaces-funktionen i Mission Control eller Exose.