Sådan øges trådløs telefonrække

I lukkede rum, såsom et hus eller et kontor, placeres trådløse telefoner i et unikt miljø - et, der har kontorudstyr, kabiner, husholdningsapparater og døre, der forhindrer signalet. Derfor hopper et signal rundt fra objekt til objekt, hvilket får signalet til at miste styrke, inden det endelig finder sin modtageantenne. Når du finder dit taleområde bliver kortere og kortere, er det tid til at øge rækkevidden på din trådløse telefon.

Boost trådløs telefon rækkevidde

Trin 1

Køb en til fire boostere, også kendt som repeatere, til din trådløse telefon. En booster er en lille sort kasse, der monteres på væggen og forbinder til din strømforsyning, hvilket øger rækkevidden og styrken på den trådløse telefon.

Trin 2

Monter den første booster på en væg så langt fra basen, mens du stadig er inden for rækkevidde, som muligt. Brug en skruetrækker og fire skruer til at montere boosteren på væggen. Se instruktionerne, der fulgte med booster, hvis det er nødvendigt. Boosteren modtager nu signalet fra den trådløse telefonbaseenhed og fordobler faktisk rækkevidden.

Monter eventuelle ekstra boostere på andre vægge, stadig så langt fra basen, mens de stadig er inden for rækkevidde. Monter dem i forskellige retninger, for eksempel den ene mod øst, den anden mod vest, hvilket øger rækkevidden og modtagelsen for hele dit hjem eller kontor.