Sådan opsættes to skærme

Hvis du har en ekstra skærm derhjemme og vil bruge den til god brug, hvorfor ikke gå med to skærme. Det er hurtigt og nemt at opsætte og vil definitivt øge din produktivitet.

Nedenfor er et par nemme trin til at komme i gang. God fornøjelse!

Elementer, du har brug for

  • To skærme

  • To skærmkabler DVI eller VGA

  • Et grafikkort, der understøtter to skærme

Sådan opsættes to skærme

Tjek din videoindgang på bagsiden af ​​din pc. Hvis du kun har en VGA (grafikadapter) eller en DVI (digital videoindgang), skal du købe et grafikkort, der understøtter to indgange. Før du køber et grafikkort, skal du sørge for at kende busstypen for dit kort, så det passer perfekt. Når du har gjort det, skal du gå til trin 2

Sådan opsættes to skærme

Jeg antager, at du ikke har et dobbelt grafikkort, men hvis du går til trin 3. Hvis du har brug for at installere et nyt dobbelt skærmkort, når et kort er købt, skal du slukke for din pc og åbne det. Fjern derefter dit gamle grafikkort, og sæt det nye i. Sørg for, at det passer godt, normalt klikker videokort på. Intet snap, ingen terninger.

Hvis du har en ekstra skærm derhjemme og vil bruge den til god brug, hvorfor ikke gå med to skærme. Det er hurtigt og nemt at opsætte og vil definitivt øge din produktivitet.

Når dit grafikkort er installeret, skal du lukke kassen op og vedhæfte begge kabler til hver skærm. Start din pc, og installer softwaren med de drivere, der følger med dit nye grafikkort. Hvis du allerede har et grafikkort, der sandsynligvis understøtter dobbelt skærm, kan du springe dette trin over, da driverne sandsynligvis allerede er installeret.

Hvis du har problemer efter installation af driverne, skal du højreklikke på min computer ved at klikke på enhedsadministrator, klikke på skærme og se om enhedsdriveren er installeret korrekt.

video, dobbelt, vil, kort, lav, thsupports, sikker, kort, klik, let, brug, skærme, køb, trin, yvideo

Genstart computeren, når installationen er færdig. I de fleste tilfælde vil du se den ene skærm aktiv og den anden tom, når du genstarter. Dette skyldes, at du ikke har ændret egenskaberne for at udvide skrivebordet til den næste skærm.

Sådan opsættes to skærme

For at aktivere den anden skærm skal du gå til dit skrivebord og højreklikke. Vælg derefter egenskaber, og vælg indstillinger. Du skal se den anden skærmindstilling, klikke på den, og den åbner muligheden for at "Udvide mit Windows-skrivebord på denne skærm", markér dette felt og genstart din pc. Ved genstart kan du nyde din nye dobbelte skærmoplevelse ved at trække og slippe, hvor som helst du ønsker det.

Sørg for at åbne grafikkortsoftwaren for at lege med indstillingerne. Skyd mig en e-mail, hvis du har problemer.

Tips

Afhængigt af hvilken type bruger du er, kan f.eks. spiller, kontorarbejder, netværkstrafikadministrator, overvågning osv. afhænger af typen og kvaliteten af ​​det grafikkort, du skal købe. Sørg for, at dit grafikkort understøtter størrelsen på din skærm, da nogle grafikkort ikke understøtter dobbelte skærme, der er panoramiske. Du bliver nødt til at købe et højere skærmkort til at understøtte den ekstra plads.

Advarsler

Sådan får du dig til at gå tredobbelte skærme lol.