Sådan tilføjes nemme stop for gas, mad, kaffe til kortvejledning på iPhone

Har du nogensinde brugt Apple Maps til retninger på en lang biltur og ønskede at vide, hvor du nemt kunne stoppe for gas eller til mad langs ruten? De nyeste versioner af Apple Maps til iPhone tillader præcis det, der giver en nem måde at finde tankstationer, fastfood og kaffe på din rejse, samtidig med at vejledningen opretholdes til det oprindeligt planlagte rejsemål.

Næste gang du bruger Apple Maps til retninger på din iPhone, prøv det her, det er virkelig ret flot.

Du skal bruge en moderne version af iOS til at have denne funktion, hvis du ikke har opdateret til en nyere version, skal du gøre det for at få hjælp til de hurtige bekvemmelighedsstop i Maps-appen.

Tilføj hurtige stop for gas, mad, kaffe til kortvejledning på iPhone

  1. Åbn Maps på iPhone og indtast din destination og start vejledningen som normalt
  2. Efter at kortretningerne er begyndt, trækker du op fra bunden af ​​kortskærmen (der er en lille styretypeindikator nær knappen "Afslut") for at afsløre yderligere muligheder
  3. Tryk på "Gasstationer", "Fast Food" eller "Coffee" for at vise tilgængelige stop langs ruten
  4. For at tilføje et stop for gas, mad eller kaffe til din rute, tryk på "Gå" knappen

Dette er en rigtig god funktion til vejreture, kørsel gennem ukendt område eller lange rejser, hvor du ikke vil tænke for meget om hvor du skal stoppe for gas og en hurtig bid at spise, og du vil ikke rive op dine oprindelige retninger. Ved at trykke på en af ​​mulighederne, bliver den bare tilføjet til din rute, mens du er på vej. Selvfølgelig virker det også på lokale rejser gennem kendt område, så selvom du får anvisninger til arbejde eller hjem med Maps app, kan du nemt tilføje et stop for gas eller noget at munch.

Du kan få adgang til pit stop-mulighederne (ikke sikker på, hvad denne funktion officielt kaldes) fra hvor som helst på din vejledning, gennem Maps-appen på iPhone, giv det en tur på din næste vejrejse!