Retina MacBook Pro & MacBook Air 2012 benchmarks

De første benchmarks for den nye nethinde MacBook Pro, MacBook Pro 2012 opdatering og den opdaterede MacBook Air 2012 har vist sig fra GeekBench, og som du sandsynligvis ville forvente, er de meget imponerende.

For det første er den nye MacBook Pro 15 ", som er let den hurtigste Mac laptop Apple nogensinde har lavet. Den foreløbige Geekbench scorer med 12303 for ikke-nethinden og 11.844 for nethinden, men det er vigtigt at bemærke ikke-nethinden modellen som testet har en lidt hurtigere chiphastighed og så toppen af ​​linjen næste gener MBP 15 "Vil sandsynligvis ende som den hurtigste.

Hver af 2012 MacBook Air-modellerne viser også en god hastighedsforøgelse fra den foregående generation, men hvor du virkelig får mærke til et enormt præstationsforhøjelse, er hvis du opgraderer fra 2010-modellerne.

De største gevinster opleves af toppen af ​​linjemodellerne, selvom de mest langsomme modeller fra midten af ​​2012 opdateres, er i virkeligheden nu hurtigere end den hurtigste 2011. Dette skyldes for det meste resultatet af den nye Intel Ivy Bridge-processorarkitektur på arbejdspladsen, men for alle, der får en Air eller nethinde MacBook Pro, vil din Mac føle sig endnu hurtigere takket være deres hurtige nye SSD-drev.

Hvis du tænker på opgradering, vil enhver opgradering fra sidste års modeller blive en god forbedring, og hvis du kommer fra 2010 eller tidligere modeller, vil du opleve gigantiske gevinster. Dette er virkelig en god tid at være en Apple-fan. Hvis du skal opgradere, skal du ikke glemme, at enhver Mac, der købes mellem nu og juli, også leveres med en gratis kopi af OS X Mountain Lion, når den udgives næste måned.