Sådan streamer du Netflix til et tv

Netflix Instant Watch giver dig mulighed for at vælge et bibliotek med film, der kan streame direkte til dig, når som helst. Du kan bruge Instant Watch på enhver computer med en internetforbindelse såvel som et væld af Netflix-aktiverede enheder, såsom PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii og visse Blu-ray-afspillere. Tilslutning af en Netflix-aktiveret enhed til dit tv giver dig mulighed for at se film i din stue eller soveværelse uden at skulle sidde foran en computer.

Trin 1

Tilslut din Netflix-aktiverede enhed til dit tv. Den bedste måde at oprette forbindelse på er dog et HDMI-kabel, som giver dig mulighed for at streame bestemt indhold i high definition. Hvis du har en Wii eller en Xbox 360, der ikke understøtter HDMI, vil du gerne forbinde den via røde, blå og grønne komponentkabler, hvilket stadig giver mulighed for HD-streaming.

Trin 2

Tænd dit tv og Netflix-aktiverede enhed, og naviger til Netflix-sektionen. PS3 og Wii kræver en Netflix Instant Watch-disk, der skal bestilles fra dem separat, men Blu-ray-afspillere, Xbox 360 og Netflix-aktiverede tv'er har indfødte Netflix-applikationer.

Søg efter en film fra Instant Watch-biblioteket, og vælg den, der skal afspilles. Du kan få adgang til dit Instant Watch-bibliotek samt søge efter indhold efter kategori. Når den er valgt, streames filmen med det samme til din Netflix-aktiverede enhed og vises på dit tv.