Sådan slukkes Mac Startup Sound

Mange Mac-brugere er glad i Mac startup lyden, der chimes på systemstart, men der er helt sikkert tidspunkter, når du starter, at du hellere bare vil være stille, siger et bibliotek eller en kaffebar. Således vil vi vise dig, hvordan du kan dempe den opstartede lyd på en Mac, MacBook-model (Pro, Air), iMac eller Mac Pro, vi tilbyder en midlertidig løsning og et par forskellige permanente løsninger til at slå af lyden også.

Sluk midlertidigt Mac startup lyden

Hvis du midlertidigt vil stoppe Mac startup-lyden, skal du bare holde knappen Mute på din Mac-tastatur nede . Dette vil stille startlyden til det pågældende systemstart / genstart.

Bemærk, at mute-tasten vil være anderledes på forskellige Mac'er, nogle gange har det været F3, F10, og på de nyeste Mac-portables, er det F9. Nøglen ligner en højttaler spids sidelæns, hvis du trykker på den, mens Mac'en er tændt, vil du se følgende skærm:

Bemærk, at du ikke vil se det stumme logo, når Mac-opstarten er begyndt, det vil simpelthen bare være stille for opstarten, når nøglen holdes nede under opstart.

Stans Mute Mac Startstart med Terminal

Med Terminal app kan du helt stille lyden til start og dæmpe den, så den bliver helt stille. Åbn Terminal-appen (fundet i / Programmer / Hjælpeprogrammer /) og udsted følgende streng:

sudo nvram SystemAudioVolume="%00"

Hit tilbage og følg det op med admin adgangskoden for at tillade justering, der kræves af sudo. Det er helt bogstaveligt at deaktivere klokkeslættet, indtil det er blevet fortrydt i det mindste.

Du kan gendanne startlyden til dens standard ved at bruge følgende kommandostreng:

sudo nvram -d SystemAudioVolume

En genstart er nødvendig for at brugeren skal bemærke ændringen selvfølgelig.

Sluk Mac startup lyd hele tiden med en app

Hvis du vil have en mere permanent løsning til at lukke din Mac-boot-lyd op, er der en præferencepanel, der gør det bare. Med StartupSound eller StartNinja kan du justere lydstyrken på startklippen eller slukke den helt.

  • StartupSound home - til OS X 10.6.8
  • StartNinja - til OS X 10.7 Lion og senere

Selvfølgelig vil de nyere versioner af OS X bruge StartNinja-appen, hvis du helt vil stoppe bootlyden hele tiden, hvilket gælder for alle Mac-opstart, ikke bare en midlertidig muting som den første løsning, der tilbydes. Nyd din nyligt stilede boot, uanset hvordan du går.