Sådan reduceres sidefil.Sys-størrelse

"Pagefile.sys" er en virtuel hukommelsesfil, der bruges på Windows-computere. Filen bruges, når den fysisk installerede hukommelse (RAM) udfyldes på computeren. Når den fysiske hukommelse er fyldt, bruger Windows-operativsystemet virtuel hukommelse. Indstillinger for virtuel hukommelse styres af operativsystemet som standard. Brugere kan dog ændre indstillingerne på computeren via Windows.

Trin 1

Klik på Windows "Start" -knappen, og vælg "Kontrolpanel". Dobbeltklik på ikonet "System" for at åbne dine systemindstillinger.

Trin 2

Klik på fanen "Avanceret". I denne fane skal du klikke på knappen "Indstillinger" i afsnittet "Performance". Klik på fanen "Avanceret" igen i det vindue, der åbnes. Klik på "Skift" i afsnittet "Virtuel hukommelse".

Trin 3

Klik på harddisken, der indeholder sidefilen. For de fleste brugere er dette "C" -drevet. Klik på knappen "Brugerdefineret størrelse". Dette åbner en dialogboks, der beder dig om de nye sidefilindstillinger.

Trin 4

Indtast en mindre værdi end det, der vises som standard. Værdien er i megabyte. Klik på knappen "OK".

Klik på knappen "Genstart", når du bliver bedt om at genstarte maskinen. For at reducere størrelsen på en sidefil kræves en genstart af systemet, før ændringerne træder i kraft.