Sådan installeres et Kodak S100-webkamera

Kodak S100 webcam har en indbygget mikrofon, 1,3 megapixels og en VGA-sensor. Hvis du aldrig har installeret et webcam før, ved du muligvis ikke, hvor du skal starte. Kodak S100 har en brugervenlig hængslet monteringsenhed, og produktet bruger et USB 2.0-stik. USB-forbindelser er designet til udbredt kompatibilitet med plug-and-play-funktionalitet. Med disse funktioner tager det kun få minutter at installere dit Kodak S100-webkamera.

Trin 1

Løft klemmen på undersiden af ​​webkameraet. Dette hængsel er designet til at klemme ned på toppen af ​​din skærm, når webkameraet er på plads, hvilket gør installationen til en leg.

Trin 2

Placer webkameraet oven på din skærm, og slip dit greb fra hængslet. Klippet presses mod bagsiden af ​​skærmen og holder dit webcam på plads.

Trin 3

Tænd for din computer.

Sæt webkameraets USB-kabel til din computer. Når dit stik Kodak S100 til din pc, registrerer Windows den nye enhed og installerer driverfiler. Processen er automatisk, og en lille pop op vises i højre hjørne af dit skrivebord, når enheden er klar til brug. Når driverne er installeret automatisk, er din enhed tilsluttet og klar til brug.