Vis altid rullebjælker i Mac OS X

Rullebjælkerne i nye versioner af OS X er skjult, indtil de aktiveres ved brug, det vil sige ved at rulle, hvilket gør dem usynlige som standard. Dette er den nye standardadfærd, der virker meget godt, hvis du primært bruger en trackpad med din Mac. Jeg bruger ganske ofte en ekstern mus med min Mac, og jeg finder de skjulte rullebjælker for at være irriterende, når jeg gør det. Det er min grund til at bringe dem tilbage, men andre mennesker kan bare se, hvornår indhold er tilgængeligt, der skal rulles for at få adgang.

Denne hurtige tip vil gøre brugere, der ønsker at konstant se ledige rullende dele lykkelige, ved at vise rullestængerne hele tiden i Mac OS X.

Sådan indstilles Scrollbjælker for at vise hele tiden i Mac OS X

Dette vil gøre rullefelterne altid vist, når der er indhold inden for vinduer, der skal rulles for at få adgang. Det gælder for alle vinduer og alle apps på Mac:

  1. Start systemindstillinger fra Apple-menuen
  2. Klik på "General" indstillinger panel
  3. Se efter 'Vis rullefelter' og vælg radioboxet ved siden af ​​'Altid'
  4. Luk ud af Systemindstillinger, når du er færdig

Scrollbars er øjeblikkeligt synlige med denne ændring, og de vil nu altid være synlige, når som helst der er en rullebar del af et vindue:

Mens du er i indstillingspanelet, vil du måske gerne tage dette tip et skridt videre og justere opførelsen af ​​at klikke inden for rullelinjen, men jeg finder standardindstillingen her for at hoppe til næste side helt fint.

Skjul scrollbars gør brugergrænsefladen lidt mere minimalistisk og mere i overensstemmelse med iOS, men på skrivebordet er det bare mere fornuftigt at se dem konstant for nogle brugere.

Alt dette virkelig gør, er at returnere rullebjælkeadfærd i moderne versioner af OS X til det, der eksisterede i Mac OS 10.6 og tidligere, det vil sige, at rullebjælkerne altid er synlige. Denne ændring blev introduceret, og rullepanelindstillingerne vedbliver og virker i alle moderne versioner af Mac OS, herunder OS X 10.7 Lion, OS X 10, 8 Mountain Lion, OS X Mavericks 10, 9, OS X Yosemite 10.10 og derover. Interfacet i indstillingsvinduet kan se lidt anderledes ud, afhængigt af versionen af ​​Mac-softwaren, men den findes altid i nye versioner. Sådan ser det ud, før Yosemite-redesignet:

Fremadrettet er det sikkert at forvente, at dette er den nye standard rullestangs adfærd, da iOS og OS X fortsætter med at dele flere funktioner, men så længe vi fortsat har den nemme mulighed for at skifte funktionen tilbage for at få vores scrollbars altid synlige, er det ikke dårligt.