Sådan sendes MP3-filer til min mobiltelefon

At have en MP3-afspiller indbygget i din mobiltelefon kan være en Godsend på den lange overfyldte bus eller togture til og fra arbejde. Du kan lukke øjnene, tænde for musikken og slukke for verdenen, selvom det kun er i 20 eller 30 minutter hver dag. Det er nemt at sende nye MP3-filer til din mobiltelefon.

USB-dataoverførselskabel

Trin 1

Køb et datakabelsæt til din mobiltelefon. Dette giver din telefon og din computer mulighed for at kommunikere med hinanden.

Trin 2

Læg cd-rom'en, der fulgte med dit kit, på din computer. Windows spørger dig, om du vil installere softwaren og driverne. Klik på "Ja", og følg instruktionerne fra installationsguiden.

Trin 3

Sæt kablet i bunden af ​​din mobiltelefon, og slut det andet til din computer via USB-porten. Vent et par sekunder på, at Windows finder den nye hardware. Da du tidligere har installeret driverne, genkender Windows din mobiltelefon som et ekstra drev.

Trin 4

Klik på "Start Menu" i Windows, og gå til "MyComputer." Du vil se din mobiltelefon, og den vises som et af drevne.

Trin 5

Vælg de MP3-filer, du vil overføre, og træk og slip dem på mobiltelefonikonet under "Denne computer." Det tager et minut eller to for dem at kopiere. Afbryd kablerne, når de er færdige.

Få adgang til MP3'erne ved at gå til hovedmenuen på din mobiltelefon og derefter vælge din MP3-afspiller. Du vil se sangene på din spilleliste.

Brug af Bluetooth

Trin 1

Gå til "Hovedmenuen" på din telefon og derefter til "Indstillinger" og "Bluetooth." Drej Bluetooth, og vælg "Gør opdagelig."

Trin 2

Gå til "Start-menuen" i Windows, derefter til "Kontrolpanel" og "Bluetooth-enheder." Klik på "Tilføj trådløs enhed." En ny skærm vises med Bluetooth-enheder, der er tilgængelige til parring med.

Trin 3

Find din mobiltelefon, og klik på "Næste". Det tager cirka et minut at parre dine enheder.

Trin 4

Indtast et PIN-nummer i din telefon. Standard er normalt 0000 (nuller) eller 8888. Indtast det samme PIN-nummer på din computer og vent, indtil du får beskeden "Enheder parret med succes.

Gå til de MP3-filer, du ønsker at overføre, og højreklik på dem, og vælg "Send til" og derefter "Via Bluetooth." Find din telefon på listen over enheder, og vælg den. MP3-filerne overføres normalt på 30 sekunder til et minut.