4 måder at køre en nethinden MacBook Pro på 2880 × 1800 indfødt opløsning

Retina MacBook Pro 15 "-skærmopløsningen er 2880 × 1800, men på grund af hvordan en retina-skærm fungerer, er den effektive opløsning 1440 × 900, og skærmelementerne kører bare i HIDPI-tilstand. Apple giver en mulighed for at køre 1920 × 1200 gennem Systemindstillinger, men fra nu af er der ingen indbygget tilgang til at køre nethinden på skærmen ægte 1 × 1 indfødt opløsning på 2880 × 1800. I stedet skal du aktivere optionen 2880 × 1800 ved hjælp af en række tredjepartstilgange, hvoraf resultatet er en gigantisk mængde skærmfast ejendom, omend med små skærmens elementer. Hvis det lyder godt for dig, er der tre fire forskellige måder at aktivere den ægte 1-til-1 native res:

SwitchResX

En rimelig simpel løsning, SwitchResX er et tredjeparts præferencepanel, der giver dig mulighed for at køre brugerdefinerede opløsninger på et hvilket som helst display. Installer præferencepanelet, vælg Retina Display, og tilføj en brugerdefineret opløsningsindstilling for 2880 × 1800.

  • Download SwitchResX fra udvikleren

Denne shareware-app er gratis at bruge i 10 dage, før den ønsker at blive registreret. SwitchResX har mange tekniske tilpasninger til rådighed i det, muligvis gør det overkill for denne opgave.

SetResX

Sandsynligvis den nemmeste mulighed for dem alle, SetResX er en lille menulinje-app, der gør det nemt at køre 2880 × 1800.

  • Få SetResX (sørg for at klikke på det nederste download-link, ikke annoncerne på siden)

Forhåbentlig vil udvikleren af ​​SetResX finde et mindre skyggefuldt sted til at være vært for deres app, men SetResX fungerer ikke desto mindre.

scrutil

Lidt mere avanceret på grund af karakteren af ​​kommandolinjen, får det gratis værktøj kaldet screenutil jobbet med det samme med en hurtig adgang til Terminal:

  • Få ScreenUtil nu (direkte download link)

Start Terminal og træk og slip scrutil i kommandolinjen for at bruge den en gang, men hvis planen om at bruge det ofte, er det en god ide at kaste scrutil i / usr / local / bin for nem fremtidig adgang. Når du har installeret, opnås ændring af nethinden til normal 2880 × 1800 med screenutil opnås med følgende kommando:

scrutil s 2880 1800 16

Kommandoen vil rapportere opløsningsændringen, de 16 i slutningen er farvedybde, så du kan indstille det til noget andet, hvis du vil. Du kan sætte det tilbage til standardopløsningen enten via Systemindstillinger eller med scrutinering s 1440 900.

ChangeResolution

ChangeResolution er en ny lille AppleScript frontend til et kommandolinjeværktøj, der ændrer opløsningen til 2880 × 1800:

  • ChangeResolution

Vælg hvilken metode der passer bedst til dine behov, selvom Retina MacBook Pro lige nu begynder at sende til mange kunder, er der høj sandsynlighed for, at bedre muligheder snart vil være tilgængelige. Vi holder dig opdateret.

Tak til Michael for tipsene