Tilføj Træk til Opdatering til Mac OS X i Chrome og Safari

iOS populariserede træk til opdatering gestus, hvor trækker ned og frigivelse på browser og app vinduer får dem til at opdatere deres indhold. Ved hjælp af en browserudvidelse kan vi bringe samme træk til opdateringsfunktion til Mac OS X 10.7 i enten Chrome eller Safari browsere:

  • Udvidelse til Chrome
  • Extension for Safari - kræver et Apple Safari Dev-certifikat

Installation er bare et spørgsmål om at klikke på den relevante browserforlængelse og åbne et nyt browservindue, som det vil blive aktivt i. Træk til opdateringsudvidelse fungerer bedst med trackpads og en tofingret pull down, du vil se en lille sort Meddelelsesboks vises i browservinduet, der angiver, at opdateringen vil opstå, hvis træk frigives.

Du kan tilføje dette til listen over ting for at gøre Mac OS X mere som iOS, men jeg vil vædde på, at fremtidige versioner af browsere sandsynligvis vil indeholde denne funktion, som nogle Mac-apps allerede understøtter.

Opdatering: Safari-udvidelsen kræver i øjeblikket, at et Apple Developer-certifikat skal opbygges og installeres. Du kan bruge den forudbyggede version, der er opført i kommentarerne på egen risiko, eller vente på, at udvikleren frigiver en bundtet version. I mellemtiden er Chrome-udvidelsen stadig nem at installere.