Sådan downloades film og brændes til DVD

Elementer, du har brug for

  • Tom skrivbar DVD

  • Computer med dvd-brændingssoftware

Film, som musik, er kreative ejendomme. Du kan købe film offline, på et DVD-format eller endda finde dem på VHS. Du kan dog også downloade film lovligt fra Internettet og gemme dem på din computer. Hvis filmen er i det rigtige format, kan du også brænde filmen til en DVD, så du kan tage den med dig.

Find et lovligt, online download-site for film. Du skal altid betale for film, hvis du downloader dem lovligt online. Steder til at downloade film lovligt inkluderer iTunes, Blockbuster og CinemaNow (se Ressourcer).

Klik på "Film", og rul derefter gennem de forskellige lister, der er tilgængelige online. Når du finder en til download, skal du klikke på den for at starte processen. For websteder som iTunes skal du logge ind på din iTunes-konto for at få adgang til købssektionen i butikken. Hvis et websted ikke kræver et login, vil det kræve et kreditkort eller andre betalingsoplysninger, før du kan starte downloadprocessen.

Indsæt en DVD i diskdrevet på din computer. DVD'en skal være tom, og den skal være en skrivbar DVD.

Åbn din DVD-brændingssoftware på din computer. Træk filmfilen ind i brændesektionen. Hvis filmen er i et format, der gør det muligt at brænde på en DVD, trækkes den ind i sektionen af ​​dvd-brændingssoftwaren. Hvis det ikke gør det, betyder det, at formatet ikke er korrekt, og du bliver nødt til at se det på din computer. Mange gange kan du ikke brænde en DVD med film, fordi filmene er beskyttet. Men du vil altid være i stand til at se filmene på din computer.

Tips

Tjek siderne for at sikre, at du ikke stjæler film, før du tilmelder dig eller tilmelder dig dem.

Hvis din computer ikke brænder dvd'en, kan det være, at din computer ikke har en dvd-brænder indbygget i den. Tjek din computers specifikationer.

Advarsler

Brug aldrig et websted, der kan prale med piratkopierede film, eller et websted, der viser nyudgivne film gratis.