Sådan ændres "Fra" Email-adressen på iPhone og iPad

For iPhone- og iPad-brugere med flere e-mail-konti i iOS Mail, kan du ændre "Fra" -adressen, når du sender en bestemt e-mail. Det gør præcis, hvad det lyder som; det ændrer den e-mail-adresse, du sender en email fra, men i stedet for at ændre indstillingen universelt for at indstille en ny standard, kan du justere den sendte fra adressen på en individuel email-basis.

Det er ret nemt at skifte den sendte 'Fra' e-mail-adresse, især e-mails på iOS, men det er ikke helt klart, før du er vist, hvordan det virker.

Du skal bruge mindst to opsætninger af e-mail-konti i Mail-appen for at have denne mulighed i postkompositionsskærme. Du kan når som helst tilføje en ny e-mail-konto til iOS ved hjælp af tredjepartstjenester som gmail, hotmail, outlook, yahoo, aol eller oprette en Ny iCloud.com email-adresse, hvis du vil.

Ændring af afsendt fra e-mail-adresse på iPhone, iPad

Dette ændrer den sendte fra adressen pr. E-mail-basis, det ændrer ikke indstillingen universelt. Processen er den samme på iPhone, iPad og iPod touch:

  1. Åbn Mail-appen i iOS og lav en ny email som normalt
  2. Tryk på teksten "Fra: [email protected]" i vinduet Ny besked
  3. Naviger skyderen menu op eller ned for at vælge den e-mail-adresse, du vil sende e-mailen fra, og tryk derefter på den e-mail-adresse
  4. Bekræft feltet "Fra:" viser den e-mail-adresse, du vil sende emailen fra og fortsætte som normalt

Skriv og send mailen som sædvanlig, og den vil blive sendt til modtageren ved hjælp af den valgte e-mail-adresse.

Du kan sende enhver form for e-mail fra en hvilken som helst e-mail-konto opsætning i Mail app. Alt du gør her ændrer den e-mail-konto, du sender meddelelsen fra.

Dette er noget værd at være opmærksom på, hvis du for nylig tilføjede en ny e-mail-konto til iOS eller generelt jonglere flere e-mail-konti på en iPhone og få dem til opsætning i Mail-appen, da du sandsynligvis ikke vil ved et uheld sende en email fra det forkerte adresse (hvilket sker temmelig let).

For dem, der bruger flere e-mail-konti i Mail app, er det en god idé at angive standard e-mail-adressen på iPhone og iPad til den, du vil bruge som standard, hvilket normalt er det, du bruger oftest på den pågældende enhed. Så for eksempel hvis det er en personlig enhed, skal din personlige e-mail være standard. Derefter kan du altid bruge ovenstående tip til at justere emailadressen "Fra" til enhver tid, hvis du ønsker at sende en hurtig email fra din arbejdskonto eller en anden personlig konto.