Sådan repareres en Office Source Engine

En Office Source Engine, oftere kendt som Ose.exe, vil med jævne mellemrum fungere og skal repareres. Reparation af Ose.exe-filen er grundlæggende det samme som at kopiere den originale Ose.exe-fil fra dens Microsoft Office-cd og indsætte den på din computer. Hvis du er fortrolig med nogle af de tekniske operationer i computersoftware, finder du reparation af Ose.exe noget, du kan udføre uden behov for en computerreparationspersonale.

Sæt din Office-softwaredisk i cd-drevet på din computer. Vent cirka 15 sekunder, indtil din computer har en chance for at genkende den nye software.

Flyt musen, så den er over Start-knappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen. Højreklik, så vises et vindue. Vælg \ "Udforsk. \"

Find stien: \ Files \ Setup-mappe, der findes på Microsoft Office-cd'en ved hjælp af Microsoft Windows Stifinder.

Placer musen over filen Ose.exe. Højreklik og vælg \ "Kopier \" i det vindue, der vises.

Klik på følgende filer for at ende i Source Engine-mappen på din computer: sti: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Source Engine.

Indsæt Ose.exe-filen ved at højreklikke på mappen Source Engine og trykke på \ "Indsæt \" i det vindue, der vises. Hvis du bliver bedt om det, skal du sige \ "Ja \" for at erstatte en eksisterende fil.

Tips

Standardplaceringen for Ose.exe-filen er sti: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Source Engine. Din computer kan have filen gemt andetsteds, så find filens placering, inden du begynder at prøve at reparere Ose.exe.