Spørg Siri at finde dig en 7-Eleven, svaret er uventet

Hvis du er en regelmæssig læser her, ved du allerede, at Siri kan bruges til retninger, og du ved, at der er masser af sjove kommandoer at spørge, men denne er en uventet kombination af begge ... Tag din iPhone (eller iPad) og spørg Siri for at finde dig en 7-Eleven (ja den globale 24-timers dagligvarebutik), får du et ret uventet sjovt svar. Uanset om det er forsætligt, eller Siri troller alle, bliver Siri din 7-11 forespørgsel om et matematisk problem.

Prøv det selv, bring Siri og sig "Find a 7 11".

At gøre dette endnu mere sjovt er, at Siri korrekt konverterer "7-11" anmodningen til den korrekte stavning af butikskæden "7-Eleven", men alligevel leverer han / hun dig et matematisk svar på -4 alligevel. Du får endda en god talelinie, der viser hvor nummeret er. I virkeligheden har dette nok ikke meget at gøre med Siri og mere at gøre med Wolfram Alpha, motoren bag meget af Siri's adfærd og svar, der også viser sig en plotgraf som svar, hvis man fodrer 7-Eleven-spørgsmålet direkte.

Selvfølgelig kan du også gøre forsætlig matematik med Siri ved at fodre din iOS AI hjerne nogle enkle ligninger, der virkelig er nyttige til ting som beregningstips og andre hjernelastningsopgaver.

Dette blev oprindeligt opdaget af @kylenw på kvidre, og ja, vi kan bekræfte, at det virker præcis som vist på billedet, forudsat at du spørger 'rigtig' (eller er den ukorrekt?) Måde.

Så det er din goofy Siri svar på dagen, måske bedre egnet til den sjove kommandoer liste end noget særligt nyttigt.