Skift Mac-ringetone-lyden til indgående iPhone og FaceTime-opkald

Nu, hvor funktionen Kontinuitet gør det muligt for Mac'en at modtage indgående opkald fra din tilknyttede iPhone, kan du i tillæg til standard FaceTime video- og lydchat også bruge et øjeblik til at tilpasse ringetonen, der lyder, når et opkald kommer til en bestemt Mac. Dette er især nyttigt med flere Mac-miljøer med forskellige brugere, eller endda med flere Mac'er og iOS-enheder, der bruger det samme ID, der kan ringe på samme tid, da det vil skelne mellem hver maskine.


Ændring af Mac-ringetonen til indgående iPhoneopkald og til FaceTime-opkald er ret simpelt, begge håndteres faktisk på samme måde, så hvis du ændrer en, ændrer du lydeffekten for begge.

  1. Åbn FaceTime-appen i OS X og træk menuen "FaceTime" ned, og vælg derefter "Preferences"
  2. Nede i bunden af ​​præferencepanelet skal du åbne rullemenuen Ringetone og vælge den valgte ringetone til at indstille til den pågældende Mac

Hvis du vælger en ringetone, afspilles der også en lydeffekt. Lyden sløjper som opkaldet ringer, så vær opmærksom på det, og hvordan det kan påvirke din præference.

Standardvalget er "Åbning", hvilket også er standard for iOS-enheder. Du har sikkert lagt mærke til det allerede, men hvis du har alle dine Apple-hardware oprettet med Kontinuitet og bruger den samme FaceTime-konto og Cellular Calling-funktionen, vil de alle ringe i kor sammen, medmindre du enten deaktiverer den for en bestemt enhed eller skift tone for en bestemt Mac, iPhone, iPod Touch eller iPad.

Gentag eventuelt denne proces for hver Mac, som du vil differentiere ringetone lydeffekten for igen, det kan være nyttigt, hvis din skrivebords arbejdsstation er fuld af flere computere og enheder, hvilket mange af os gør.

Du finder mange muligheder for ringetoner i denne liste, hvoraf mange deles med de samme iOS-ringetoner, som du kan vælge på din iPhone til enten indgående opkald eller tekster. I lighed med iOS kan du endda bruge GarageBand ringetone kreationer lavet af din iPhone eller bruge de selvfremstillede fra iTunes sange, hvis du vil.