Konverter FLAC til MP3 i Mac OS

Hvis du har brug for at konvertere FLAC til MP3 i Mac OS X gratis, er det bedst at gøre det ved at bruge et værktøj kaldet All2MP3 *. Det er super nemt at bruge med træk og slipkonverteringsværktøjer og total enkelhed, tag bare appen og følg med denne vejledning, og du har konverteret dine FLAC-filer på ingen tid.

Sådan konverteres FLAC til MP3

Her er trinene til at konvertere FLAC-lydfiler til MP3-format i Mac OS X. Du vil muligvis indstille bithastigheden og kvaliteten af ​​konverteringen efter behov. Audio Converter er gratis og meget nem at bruge til mp3-fil konvertering:

  1. Find de FLAC-lydfiler, du vil konvertere, det er ofte nemmest at sætte dem i en mappe i Finder
  2. Download AudioConverter, det er et gratis værktøj, der håndterer konverteringen
  3. Start appen og få det et sted let synligt
  4. Træk FLAC lydfilerne i All2MP3 GUI (eller i All2MP3 Dock-ikonet)
  5. Juster kvalitetsindstillinger efter behov, brug den glidende bitrate skala. Standarden er indstillet til 320 kbps, som normalt er tilstrækkelig for de fleste brugere
  6. Klik på "Konverter" og lad konverteringsprocessen fuldføre

Appen går på arbejde og håndterer hele konverteringen. Den tid det tager afhænger af processorens hastighed på din Mac, men det er generelt meget hurtigt for lydkonverteringsstandarder. FLAC-filerne konverteres til MP3 i deres originale mappe, så se efter de nye konverterede filer på samme sted. Hvis du for eksempel har gemt en flok FLAC-filer i ~ / Desktop / ConvertMe / så vil de nye Mp3-filer fra konverteringen også være i den pågældende mappe, når den er afsluttet.

Hvad er FLAC alligevel? Kan iTunes spille FLAC?

FLAC står for Free Lossless Audio Codec, og hvert eneste gang kommer du på tværs af lydfiler, der er i dette format. Dette er typisk med filer af høj kvalitet, der er delt online mellem musikere, men også FLAC-filer genereres almindeligvis af højkvalitets audio rippers, hvis du konverterer en fysisk disk. FLAC-filer er gode, fordi de normalt har meget høj kvalitet, men de er irriterende for nogle brugere, fordi iTunes ikke kan åbne en FLAC-fil som standard. Løsningen er at konvertere FLAC til MP3-format, og så kan iTunes læse og afspille det som normalt.

Brug af samme app kan du også konvertere wma til mp3 blandt mange andre understøttede lydformater, herunder MPC, APE, WV, FLAC, OGG, WMA, AIFF, WAV og andre. Det er et godt værktøj at have rundt på Mac'en til at konvertere lydfiler, og da det er gratis og hurtigt, er det svært at slå.

En anden mulighed er at bruge Audacity til at konvertere FLAC til MP3, og det er et godt alternativ.

* Opdatering: All2Mp3 er blevet afbrudt, men AudioConverter og Audacity forbliver alternativer til Mac-brugere at konvertere FLAC til mp3.