Aktiverer en pixelbørste i Pixelmator for at tegne Pixel Art på Mac

Der er en vis magi til pixelkunst, hvad enten det er det nostalgiske aspekt eller bare de tilsigtede begrænsninger ved at tegne enklere grafik. Selv om der er mange specifikke apps, der er beregnet til at oprette pixelkunst derude, har både Photoshop og Pixelmator til Mac sådan en mulighed. Vi vil fokusere på at aktivere pixelbørsten i Pixelmator her, da det nok er det bedste Photoshop-alternativ til Mac.

Tegning Pixel Art med Pixelmator

For dem, der er interesserede, kan du her gøre det muligt at aktivere den specielle pixelmaling børste i Pixelmator til Mac OS X :

  1. Åben Pixelmator på Mac'en, hvis du ikke allerede har gjort det (den er tilgængelig på Mac App Store for $ 30)
  2. Træk Pixelmator-menuen ned, og vælg Indstillinger
  3. Gå til fanen "Værktøjer" og vælg derefter "Maleri"
  4. Klik og træk på Pixel børsten i Pixelmator værktøjslinjen, slip hvor du vil have det

Nu, hvor du har aktiveret den vidunderlige Pixel-børste, kan du nemt lave nogle pixelkunst.

For de bedste resultater vil du sandsynligvis åbne et billedligt lavt opløsningsniveau (75 x 75 pixels eller derover) og zoome ind, så du er på et indlysende pixelniveau. Resten er på dig, bare vælg den Pixel pensel og har på den.

Hvis du ikke er særlig kunstnerisk (velkommen til klubben!) Så er det sjovt at spille rundt end meget andet, men som vi alle har set i retro videospil til Atari, NES og SNES, kan kunstnerisk indstillede individer blive meget kreative på trods af de store blokkerede pixelbegrænsninger.

Der er min dumme, mindre end forbløffende pixel kunst skabelse konfronteret med henblik på dette gennemgang, som jeg lavede i en animeret GIF ved hjælp af GifBrewery på Mac også, hvilket også er en ganske sjov app.

Ikke ligefrem en Picasso, men det bliver punktet på tværs, ikke? Hav det sjovt med nogle pixels!