Sådan tilføjes en anden e-mail-adresse til FaceTime

Hvis du jonglere flere e-mailadresser til forskellige formål på iPhone, iPad eller Mac, kan du finde det nyttigt at tilføje yderligere e-mailadresser til FaceTime. Dette giver dig mulighed for både at ringe fra en anden e-mail-adresse, og måske vigtigere, kan du også modtage indgående FaceTime-opkald til den nyligt tilføjede e-mail-adresse.


Du kan tilføje e-mails til FaceTime fra enten iOS eller OS X, ved at gøre det associerer den nye e-mail-adresse med et Apple-id og giver dermed FaceTime-lyd og video til den pågældende adresse. Du kan tilsyneladende tilføje så mange e-mail-adresser som du vil forbinde med FaceTime også, selv om det nok er klogt at holde fast ved e-mails, som du rent faktisk vil nås på.

Tilføj yderligere e-mail-adresser til FaceTime fra iOS

Hvis du vil tilføje en anden e-mail-adresse til FaceTime fra iPhone, iPad eller iPod touch, kan du hurtigt gøre det her:

  1. Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "FaceTime"
  2. Tryk på "Tilføj en anden e-mail ..." og indtast e-mail-adressen for at tilføje til FaceTime som "[email protected]" format
  3. Vent til meddelelsen "Bekræft ...", og tjek derefter den e-mail-adresse, som du lige har tilføjet, ved at klikke på linket Bekræft e-mail ved at logge ind på det tilknyttede Apple ID som ønsket

Når e-mail-adressen er blevet bekræftet og knyttet til Apple ID, kan du oprette og modtage FaceTime video og taleopkald til den e-mail-adresse.

Tilføj en ny e-mailadresse til FaceTime fra Mac OS X

Tilføjelse af nye e-mailadresser til FaceTime fra Mac'en er også enkel:

  1. Åbn FaceTime-appen, og træk menuen FaceTime ned for at vælge "Preferences" og gå til fanen Indstillinger
  2. Klik på knappen "Tilføj email" og indtast den ønskede e-mail-adresse som normalt
  3. Bekræft e-mail-adressen ved at tjekke for ny mail på den tilføjede adresse, og følg linket, der associerer e-mailen med Apple ID til FaceTime-opkald

Bemærk, at hvis du er på Mac, og du fjerner et telefonnummer, vil du miste muligheden for at foretage telefonopkald fra Mac'en ved hjælp af en iPhone. Hvis du fjerner nummeret for at få Mac'en til at stoppe med at ringe med indgående iPhoneopkald, tilbydes der en bedre tilgang her.

Fjernelse af en e-mail-adresse fra FaceTime sker via de samme indstillingsskærme, i iOS er det et spørgsmål om at trykke på (i) og vælge "Fjern e-mail", mens du på Mac kan afkrydse feltet sammen med e-mail-adressen i Indstillinger.

Dette har mange anvendelser, uanset om du vil tilføje yderligere personlige e-mail-adresser til Facetime eller måske tilføje en offentlig e-mailadresse, så andre kan starte et Facetime med dig fra internettet ved hjælp af dette URL-trick.