Java for OS X 2013-002 Update Udgivet for at adressere New Java Vulnerability

En anden Java-sikkerhedsopdatering er udstedt til Mac OS X-brugere for at løse en ny sårbarhed, der er opdaget med browser plugin. Mærket Java til OS X 2013-002 opdaterer udgivelsen Java SE 6 til version 1.6.0_43 i både OS X Lion (10.7) og OS X Mountain Lion (10.8), hvis du har brugt Java-pluginet for nylig. For personer, der ikke har brugt Java-pluginet for nylig, er pluginet i stedet deaktiveret.


Apples udgivelsesnotater om opdateringen 2013-002 er som følger:

Denne udgave opdaterer det Apple-leverede system Java SE 6 til version 1.6.0_43 og er til OS X-versioner 10.7 eller nyere.

Denne opdatering afinstallerer Apple-leveret Java-applet-plugin fra alle webbrowsere. Hvis du vil bruge applets på en webside, skal du klikke på området mærket "Manglende plugin-modul" for at downloade den nyeste version af Java-applet-plugin'et fra Oracle.

Denne opdatering fjerner også Java Preferences-programmet, som ikke længere er nødvendigt for at konfigurere appletindstillinger.

Java for OS X 2013-002 Update er tilgængelig til download via Mac App Store eller via Software Update, der findes i Apple-menuen.

Hvis du er træt af at hente de hyppigere Java-opdateringer, eller hvis du simpelthen ikke længere ønsker at tænke på mulige sikkerhedsproblemer med Java og Java-plugins, skal du overveje at deaktivere det manuelt i den webbrowser, du bruger, eller endda systembredt .